Udekøkken i 3D - Myoutdoorkitchen.dk

Udekøkken i 3D


Vi laver en 3D-model af udekøkkenet
Udekøkken - fra ide til færdigt koncept

Det er mange parametre at tage højde for, når du planlægger et udekøkken. At man desuden kan vælge mellem et hav af forskellige designs og typer af udekøkkener, gør bestemt ikke beslutningsprocessen lettere. Vi guider dig på rette vej ved at sætte visualisere din ide – vi laver en 3D-model af udekøkkenet. En 3D-model hjælper dig med at få et konkret billede af det færdige resultat og giver dig endvidere mulighed for at ændre din bestilling, uden at det koster hverken tid eller penge. Vi hjælper dig kort og godt med at finde udekøkkenet, som matcher lige netop dine behov!

Når du har besluttet dig for, hvor udekøkkenet skal stå, skal du tage stilling til, om det skal være fritstående eller integrérbart. Et udekøkken til indbygning indeholder bl.a. skab, døre, stegeplade, grill og køleskab. Fælles for disse dele er, at de leveres enkeltvis og kan bygges ind i et valgfrit materiale for tilsammen at udgøre et udekøkken. Et udekøkken til indbygning giver dig således store muligheder for at tilpasse udekøkkenet til dine behov. Et fritstående udekøkken leveres i stedet komplet, færdigbygget og klar til brug. Modulerne er bygget sammen og udgør et komplet udekøkken. Er du stadig i tvivl om begreberne? Læs mere om i vores købsguide.

Udekøkken til indbygning

Når du har bestemt dig for, om du vil have et udekøkken til indbygning eller et fritstående udekøkken, skal du vælge varemærke/leverandør. I forbindelse med udekøkken til indbygning tilbyder vi løsninger fra de to varemærker Sunstone Metal og Myoutdoorkitchen. Er du i stedet mere interesseret i et fritstående udekøkken, finder du hos os løsninger fra Sunstone Metal, Myoutdoorkitchen og Steel. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilket varemærke der matcher dine behov? Kontakt os gerne, og så hjælper vi dig videre i processen!

For at gøre det nemmere for dig har vi allerede et antal færdige pakkeløsninger for både udekøkkener til indbygning og fritstående udekøkkener. Hvis du drømmer om andre mål, flere produkter eller andet, kan du også selv udvælge, hvilke produkter der skal indgå. Tag udgangspunkt i vores kategorier i spalten til venstre og glæd dig over friheden ved selv at vælge. Det eneste, du skal tænke på, er at vælge produkter fra samme varemærke.

Når du har valgt produkter og leverandør, hjælper vi dig med at visualisere dit udekøkken. Via fire enkle trin forklarer vi processen for, hvordan der skabes en 3D-model af dit udekøkken. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig.


Fristående uteköks-ritning Inbyggbar uteköks-ritning
Trin 1 – Hvordan skal udekøkkenet se ud?

Skal vi lave en 3D-model, har vi brug for en skitse over, hvordan du ønsker, at udekøkkenet skal se ud. Det er som regel nok, hvis vi har bredde og dybde samt en kort beskrivelse af, hvilke typer produkter du ønsker, men jo flere informationer du kan give os, desto mere kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Såfremt det er muligt, må du gerne oplyse, hvor de forskellige produkter/moduler skal stå. Oplys også gerne, om udekøkkenet skal stå placeret op ad en mur eller lignende. Vi beder som regel også om et billede af pladsen, hvor udekøkkenet skal stå, så 3D-modellen bliver realistisk.

Er du usikker på, hvilke produkter du bør vælge, eller har du spørgsmål omkring placeringen, kan du altid kontakte vores kundeservice, og så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige produkter til dit udekøkken.


SketchUp- Udekøkken i 3D
SketchUp - Warehouse
Trin 2 – Første ændring – SketchUp

Når vi har modtaget din skitse og billedet, går vores grafiker i gang med at forvandle den til en 3D-model i SketchUp. SketchUp er et gratis program, hvor man kan skabe modeller af eksempelvis udekøkkener i 3D ved hjælp af en billeddatabase, som tilbyder et bredt sortiment af 3D-moduler. I billeddatabasen finder du vores produkter fra SunstoneMetal ved at søge på varemærket. Dette er et perfekt arbejdsredskab, hvis der skal laves en sketch af et udekøkken. Hvis du ikke har tid eller lyst til at arbejde i SketchUp, klarer vi selvfølgelig opgaven for dig! Her er der også gode muligheder for at ændre på nem vis. Under udarbejdelsen af SketchUp-modellen kommer vi til at have en løbende dialog med dig, så vi i fællesskab når frem til den helt rigtige løsning.


3D rendering 3D rendering
Trin 3 - Anden ændring - Gengivelse

Når du er tilfreds med de valgte produkter og placeringen af disse, går vi i gang med fase to - gengivelsen. Vores 3D-grafiker begynder nu at gengive produkterne i udekøkkenet. Dette trin er omfattende, men af stor betydning i forhold til at få et virkelighedstro resultat. I denne forbindelse er det vigtigt, at eventuelle ændringer og justeringer er gennemført, samt at den skitse, der ændres, er den endelige version af udekøkkenet.


Færdigt resultatet Færdigt resultatet
Trin 4 - Færdigt resultatet - Omgivelser og farve

Takket være skitsen og billedet kan vores 3D-grafiker nu sætte 3D-køkkenet ind i omgivelser, der ligner dine, og lave 3D-modellen færdig i Photoshop. Dette trin er overvejende æstetisk og kan kun udføres i nogle tilfælde, da det kan være svært at finde de helt passende omgivelser til lige netop dit billede. Når 3D-modellen er klar, tager vi kontakt til dig.

Er der noget, du vil ændre, eller er du usikker på noget? Vi er selvfølgelig med under hele processen, hvor vi hjælper dig med dine spørgsmål og overvejelser!

Send din tegning og dit billede til:
Info@myoutdoorkitchen.dk
89 88 29 05

At lave en 3D-tegning koster 495 DKK, beløbet bliver betalt tilbage når udekøkkenet bestilles. Du er derfor meget velkommen til at sende dine tegninger til os!


Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide