Kamado Joe™ – passion, kvalitet og innovation.
Lige fra den spæde start har Kamado Joe™ fokuseret på at løse problemer, så du får en fantastisk grilloplevelse!
Produkter udviklet fra hjertet til bedre ydelse og en længere levetid.


Kamado Joe Jr™ – Mobil og Fleksibel 37 cm

Kamado Joe Jr™ er den transportable grill, som på trods af sin mindre størrelse gør madlavningen til den store oplevelse! Udnyt funktioner, som muliggør anvendelse af spån- og træbriketter for rig og røget smag. Den perfekte grill at tage med, når det er tid til picnic, poolparty eller en hvilken som helst anden anledning!


Læs mere
 Kamado Big Joe Stand-Alone™ – Til indbygning 61 cm

Passer til dig, der har et skræddersyet, indbygget udekøkken, og som vil komplettere med en grill ud over det sædvanlige. Med Divide & Conquer Flexible Cooking System får du muligheden for at tilberede forskellige madretter samtidigt – selvom de kræver forskellige temperaturer. Den halvmåneformede varmefordeler skaber forskellige varmezoner ved at give både indirekte varme og åben flamme.
Udnyt rige, røgede smage, grillet med perfektion!


Læs mere
 Kamado Big Joe™ 61 cm

Den perfekte grill til det store selskab, familien eller anledningen! Kamado Big Joe™ er forsynet med Divide & Conquer Flexible Cooking System, som giver dig friheden til at tilberede forskellige madretter samtidigt – selvom de kræver forskellige temperaturer. Den halvmåneformede varmefordeler skaber forskellige varmezoner ved at give både indirekte varme og åben flamme.
Udnyt rige, røgede smage, grillet med perfektion!


Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide