kundeservice - Myoutdoorkitchen.dk

Kontakt


Kontakt vores kundeserviceafdeling med dine spørgsmål, og så hjælper vi dig! Du finder måske nogle af svarene på dine spørgsmål i vores købsguide, så tag gerne et kig på denne.

Kundeservice

Vi holder åbent:
Mandag-Fredag 09:00 - 17:00

Tel: 89 88 29 05
info@myoutdoorkitchen.dk

Kontor adresse (ikke showroom):
Strandvejen 100
2900 Hellerup


Få dit udekøkken leveret til Spanien!

Er du interesseret, og vil du købe et udekøkken til din feriebolig i Spanien eller til andre lande? Læs mere her eller kontakte vores kundeservice for mere information.


Om myoutdoorkitchen.dk

Hos Myoutdoorkitchen.dk finder du alt, hvad du behøver at vide om udekøkkener. Vælg mellem et traditionelt, eksklusivt eller moderne udekøkken i rustfrit eller sort design. Vi tilbyder en perfekt blanding af højkvalitets udekøkkener og udekøkkenprodukter i forskellige indretningsstile og løsninger til at give dit hjem og have et sommerkøkken med det lille ekstra.

Myoutdoorkitchen.dk er drevet af Lindström & Sondén AB (LSBolagen.se), der har org.nr. 556762-7392. Lindstrom & Sondén AB er en e-handels- og distributionsvirksomhed, der blev etableret tilbage i 2004. I dag har vi flere agenturer og driver mange forskellige webshops. Lindström & Sondén AB har en dansk filial med CVR-nummer: 35477608.


Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien