Utekök från Myoutdoorkitchen.se


SunstoneMetal - Indbyggelig kulgrill - Small (B: 73,6 x H: 71,8 x D: 68,9 cm)

En professionel kulgrill designet og udviklet i USA af grillfantaster. En kulgrill som hæver din grilning til nye højder. Samtidigt med du griller grøntsager og kød på grillristen, kan du langsomt tilberede grøntsager eller lignende øverst på grillen. Skuffen under grillen indeholder desuden to rum, ét til kul og ét til rygetræ/briketter - til dig der ønsker en dybere smag, når du griller! Forbedr dine grillfærdigheder, og afprøv nye grillteknikker med denne fleksible grill fra Sunstone Metal.

- En professionel kulgrill
- Eksklusivt tidløst design
- Rum til røgetræ og briketter


Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Kamado Grande (Black)

Vores største model og det bedste valg for dig, som gerne inviterer til grillaften. Her har du muligheden for at imponere dine gæster med en særlig grilloplevelse. Servér røget kød eller hvad med en hjemmelavet pizza?


Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkeltskuffe (B: 76,2 x H: 16,5 x D: 58,4 cm)

Rustfri, enkelt skuffe i stilrent design. Skuffen installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Skuffens dybde tilbyder udmærkede opbevaringsmuligheder i dit udekøkken og er desuden udformet med en indbygget rende, som bortleder eventuelt regnvand. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om vådt grillværktøj eller våde viskestykker. Denne skuffe indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skuffen med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Sidebrænder med enkelt plade til indbygning (B: 27,9 x H: 43,2 x D: 10,2 cm)

Sidebrænder til indbygning med en enkelt plade helt i rustfrit stål 304 SS. Perfekt supplement til dit udekøkken, hvor grillen ikke altid rækker. Meget anvendelig og kan anvendes til at koge ris, kartofler, pasta, grøntsager og meget mere - effektivisér din udendørs-madlavning med en ekstra sidebrænder!

- Rustfrit stål 304 SS
- Perfekt supplement til dit udekøkken
- Anvendes til kogning og stegning med mere

Læs mere
 SunstoneMetal - Hjørneskab med 3 drejehylde (B: 100 x H: 87,5 x D: 100 cm)

Fritstående hjørneskab med 3 drejehylder i en rustfri finish. Hjørneskabet med 90 graders vinkel har drejehylder, der udnytter skabpladsen så effektivt som muligt. Via et udskifteligt farvepanel bliver modulet ens med resten af køkkenet. Både praktisk og flot – et must i dit udekøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Drejehylder – god opbevaring
- Udskifteligt face panel

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Kamado Grande Grøn

Vores største model og det bedste valg for dig, som gerne inviterer til grillaften. Her har du muligheden for at imponere dine gæster med en særlig grilloplevelse. Servér røget kød eller hvad med en hjemmelavet pizza?


Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Udtræksskab (B: 45,7 x H: 58,4 x D: 58,4 cm)

Rustfrit udtrækkeligt skab i stilrent design. Let hele madlavningsprocessen i dit udekøkken med en organiseret og rar plads at arbejde ved. Skab til indbygning, med tilhørende plastbeholder som kan anvendes til affaldssortering. Bliver det mere praktisk end med en indbygget affaldsspand i dit udekøkken? Dette skab indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skabet med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Affaldsskab til indbygning (B: 50,8 x H: 68,4 D: 41 cm)

Affaldsskab til indbygning i rustfri finish. Affaldsringen inde i skabet kan afmonteres.

- Rustfri og eksklusiv finish
- God opbevaringskapacitet

Læs mere
 Indu+ - Fritstående grillvogn - Gazzboy

Gazzboy - det mobile udekøkken som maksimerer din udendørs madlavningsoplevelse! Fritstående udekøkken med stor fleksibilitet som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse - aldrig tidligere har det været så bekvemt at lave mad ude! Dette udekøkken tilbyder en unik 2-i-1-løsning med kombineret gasgrill og stegeplade - perfekt når du vil grille, stege eller koge maden samtidigt! Her tilbydes alt, du kan forvente dig af et udekøkken: En udvidet bordplade for ekstra arbejdsoverflade, en indbygget knivholder og en praktisk skuffe til opbevaring af grilltilbehør og lignende.

- Mobilt udekøkken for maksimal madlavningsoplevelse
- Praktisk knivholder ved grillen
- 2-i-1-løsning med kombineret grill og stegeplade


Læs mere
 Indu+ - Fritstående arbejdsbord med køkkenvask - Arvid

Fleksibelt og fritstående arbejdsbord med vask og hane som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse. Udlev dine udekøkkendrømme! Robust arbejdsoverflade og med adgang til hane og rindende vand - bliver det nemt at skylle grøntsager, vaske hænder og skære og hakke fødevarer. Indbygget knivholder for en organiseret arbejdsoverflade, hvor du har redskaberne lige ved hånden. Kan med fordel kombineres med grillvognen Gazzboy - sammen får du mulighed for et komplet og fritstående udekøkken, parat til placering hvor som helst.

- Fritstående arbejdsbord på hjul
- Praktisk opbevaring
- Elegant og tidløst design

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide