Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

I vores outlet kan du finde udekøkkener i høj kvalitet til utroligt gode priser. Nogle gange udskifter vi produkterne i vores showroom, modtager returnerede produkter fra kunder eller opdager æstetiske fejl blandt de enkelte produkter, vi sælger. Vi synes, det er unødvendigt at kassere udekøkkenprodukter, som er fuldt funktionelle, og derfor har vi vores egen tekniker, som fejlsøger, reparerer og gør udekøkkenerne klar til nye ejere. Vi kalder disse produkter for “B-varer”, og du finder dem herunder. Det er en del af det at tage ansvar og vores bæredygtighedsarbejde. Skynd dig at gøre et fund, først til mølle gælder!

Finder du ikke det, du leder efter? Se vores komplette sortiment af udekøkkener.


(B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul med køleskab og opbevaringsskab

Fritstående modul med køleskab og opbevaringsskab helt i rustfrit stål. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde 3-10°C. Modulet har også et stort opbevaringsskab til tørvarer. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples er en fritstående, træfyret pizzaovn i et stilrent design af rustfrit stål i høj kvalitet. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- 100 % rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med opvaskebord og opbevaringsskab

Fritstående modul i et luksuriøst antracitgråt design med køkkenbord og opbevaringsskab. Før og efter brug af grillen har man brug for adgang til vandhane og arbejdsplads til at skylle kød og grøntsager, vaske hænderne eller til at skære og hakke fødevarer. Et robust og holdbart modul af rustfrit stål - 304 SS. Under køkkenbordet findes 2 skabsdøre, der kan åbnes, med god opbevaringsplads hvor grillbestik, affaldsspand eller lignende kan opbevares på en praktisk og god måde. Et modul i topklasse - Et must i dit udekøkken!

- Luksuriøs antracit finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Giver dit udekøkken rindende vand
- Stor opbevaringsplads

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° - Large

Fritstående hjørnemodul med opbevaringsskab på 90 grader. I eksklusiv og stilren finish, fremstillet udelukkende af rustfrit stål - 304 i bedste kvalitet. Drømmen om nabolagets mest imponerende udekøkken kan nemt virkeliggøres ved at indbygge et hjørnemodul. Med dette stabile hjørnemodul kan udekøkkenet bygges i en 90 graders vinkel, det giver et fantastisk åbent og rummeligt område til madlavning udendørs. Perfekt pasform til et hjørne på din altan eller udeplads.

- 90 graders vinkel
- Stilrent design af rustfrit stål 304
- Hylder med indvendig opbevaring
- Perfekt pasform til altanen eller udepladsen

Hvorfor B-vare?
Produktet er en returenhed på grund af et fortrudt køb.
 (B-Vare) - Myoutdoorktichen - Fritstående gasgrill med 6 blus og infravarme

Eksklusiv og imponerende grill af rustfrit stål 304 SS. En fritstående gasgrill med 6 effektive og kraftige blus. Robuste greb af krom med LED-belysning og indvendig grilllampe, som letter ved sene grillaftener og gør grillen til et luksuriøst midtpunkt på udepladsen. Med grillen følger 2 solide grillriste på 5 mm, en varmholdningsrist og et rotisseri, som åbner op for alle former for madlavning - hvor saftige stege, helstegt kylling og grøntsager kan nydes hver dag!

- Stilren finish af rustfrit stål - 304 SS
- 97 x 46 cm madlavningsoverflade
- LED-oplyste greb og grillflade
- Eksklusivt og moderne design


Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med opbevaringsskab

Fritstående modul med rummeligt opbevaringsskab. Robust og stilrent modul med et eksklusivt design i antracit og rustfrit stål 304. Opbevaringsskabet har to døre, der kan åbnes, og 3 indvendige hylder som giver god plads til alle former for opbevaring. Til ekstra arbejdsplads i udekøkkenet kan toppen på modulet anvendes som arbejdsbord - perfekt når man vil forberede eller servere mad med grillen inden for rækkevidde. Et anvendeligt modul som passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Eksklusivt antracit design
- Rustfrit stål 304
- Fritstående opbevaringsmodul
- Ekstra arbejdsflade


Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret sidebrænder (Sort)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerede sidebrænder har et sort, stilrent design og er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder dig muligheden for at påbygge og kombinere valgfri moduler og funktioner efter behov.

- Integreret sidebrænder
- Stilrent sort design
- Byg dit eget modulkøkken

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Built-in - Sidebrænder til indbygning, med dobbelte plader

Giv dig selv den komplette madlavningsoplevelse med en indbygget sidebrænder ved siden af grillen. Denne sidebrænder er i en elegant rustfri finish og har to store plader, som er perfekte til alle former for traktementer. Passer fint i de situationer, hvor du vil koge kartofler, pasta eller vil tilberede varme saucer og tilbehør, samtidigt med du griller.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Glimrende placering ved siden af grillen

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Skeldervik - Fritstående kulgrill

Fritstående kulgrill i skandinavisk design som løftes i stilrene lige linjer og en solid konstruktion af rustfrit stål 304 SS. En unik sammensætning af omhyggeligt udvalgte komponenter i høj kvalitet, som sammen med den sorte silkematte overflade giver kulgrillen et eksklusivt og pragtfuldt look. Over den hede kulseng tilbydes en solid madlavningsflade på 74.5 x 40 cm, som giver mulighed at skabe kulinariske smage udendørs.

- Kulgrill med en grillflade på 74.5 x 40 cm
- Lige linjer i skandinavisk design
- Svenskfremstillet
- Luksuriøs finish med silkemat overflade i sort

B-Vare
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul kjøleskap med dobbeldører

Fritstående køleskab med dobbeltdøre i moderne og stilren antracit finish. Et solidt køleskab som kan anvendes til at køle og opbevare råvarer eller drikkevarer i kort afstand fra grillen. Køleskabet rummer 126 liter, har 2 døre, 6 rummelige rustfri hylder, kompressorkøling og kan holde ned til 3 °C. Køleskabet er desuden forsynet med svag, blå LED-belysning, som giver udekøkkenet en skøn følelse, og som forgylder hele udepladsen i aftenmørket.

- Fritstående modul
- Moderne antracit finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Køleskab med hylder

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-pande - også kaldet stegeplade - er et must for en rigtig udendørskok! Teppanyaki er en madlavningsstil, som man har kendt i lang tid, fantastisk at anvende til at wokke, stege eller koge kød og grøntsager. En topmoderne stegeplade i antracitgråt design og rustfrit stål med 3 kraftige blus, og batteridrevet elektrisk piezo-tænding som betyder, at du kommer direkte i gang med madlavningen. Robuste greb med blå LED-belysning som giver udekøkkenet en effektfuld følelse om aftenen. En teppanyaki-pande i topklasse - servér maden for gæsterne direkte fra panden. Sammen med grillen får du en helt unik madlavningsoplevelse!

- Luksuriøs antracit finish
- Fritstående
- Rustfrit stål - 304 SS
- 3 mm teppanyaki-plade
- Perfekt til at wokke eller stege kød og grøntsager

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Modul med dobbelte sidebrændere

Opgradér udekøkkenet, og investér i en fritstående sidebrænder. Et fantastisk og praktisk modul at have i haven, og som åbner op for alsidig udendørs madlavning. Dette er et helt fritstående modul med dobbelte sidebrændere i solid og eksklusiv finish af rustfrit stål 304 SS. En sidebrænder ved siden af grillen har mange praktiske funktioner, samtidigt med den gør madlavningen sjovere - Tag chancen, og udvid din kulinariske viden!

- Dobbelte sidebrændere
- Praktiske funktioner i udekøkkenet
- Eksklusiv rustfri finish
- Du kan koge eller stege dit grilltilbehør

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-pande - også kaldet stegeplade - er et must for en rigtig udendørskok! Teppanyaki er en madlavningsstil, som man har kendt i lang tid, fantastisk at anvende til at wokke, stege eller koge kød og grøntsager. En topmoderne stegeplade af rustfrit stål med 3 kraftige blus og batteridrevet elektrisk piezo-tænding som betyder, at du kommer direkte i gang med madlavningen. Robuste greb med blå LED-belysning som giver udekøkkenet en effektfuld følelse om aftenen. En teppanyaki-pande i topklasse - servér maden for gæsterne direkte fra panden. Sammen med grillen får du en helt unik madlavningsoplevelse!

- Rustfri og stilren finish
- Fritstående
- 3 mm teppanyaki-plade
- Perfekt til at wokke eller stege kød og grøntsager
- Servér maden direkte fra panden

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 (B-Vare) - Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med hylder 120 cm (Sort)

Sort arbejdsbord i stilrent og åbent design med 3 praktiske hylder. Et aflastningsbord er en smart og hjælpende løsning til dig, der ønsker mere plads, når du laver mad. Arbejdsbordet er 120 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 120 cm
- Stilrent sort design
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader. Ellers funktionel i ny stand.
 Myoutdoorkitchen -Modul med dobbelte sidebrændere

Opgradér udekøkkenet, og investér i en fritstående sidebrænder. Rustfri sidebrænder med dobbelte varmeplader i et stilrent design som passer ind i alle miljøer. Et anvendeligt modul med praktiske funktioner, som åbner op for alsidig udendørs madlavning. En sidebrænder ved siden af grillen udvider dine muligheder og gør din madlavning sjovere!

- Klassisk og stilrent design, rustfrit
- Dobbelte varmeplader
- Prisgunstig og anvendelig i udekøkkenet
- Du kan koge eller stege dit grilltilbehør

Læs mere
 (B-vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfrit hjørnemodul med en vinkel på 45 grader - perfekt til brug hvis du ønsker et åbent og rummeligt udekøkken at arbejde og lave mad i. Hjørnemodulet er utrolig holdbart, da det udelukkende er af rustfrit stål 304 SS for bedste kvalitet. Det har en perfekt pasform og kan placeres i et hjørne på din altan eller udeplads. Modulets top giver dig en god arbejdsflade samtidigt med, du får en ekstra afsætningsflade, praktisk og smidig til madlavning tæt ved grillen.

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.

- 45 graders vinkel
- Rustfrit stål 304 SS i høj kvalitet
- Forlænger udekøkkenet
- Giver dig et rummeligt udekøkken at lave mad i

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Gaspejs - Malibu (Sort)

Omdan din udeplads eller have til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Gaspejs i rundt, flot betonlook. Brænderen i midten er på dekorativ vis dækket med sorte lavasten, som får flammerne til at fremstå på en elegant og effektfuld måde. Runde gaspejser er nemme at placere, og det betyder, at Malibu er fint til dig, der ikke har så megen plads - Nyd varmen i hele udendørssæsonen!

- Mål: L43,2 x B43,2 x H89 cm
- Letbeton/glasfiber (GFRC)

Læs mere
 


Fritstående gasgrill med 6 blus og sidebrænder

Moderne og fritstående gasgrill med låg af rustfrit stål. Stor grill med 6 kraftige blus og en sidebrænder, som giver dig mulighed for alsidig udendørs madlavning. Grillen har en stor grillflade på 97 x 50 cm og en stilren finish af rustfrit stål- 430SS. Porcelænsemaljerede greb, flammeskjold, grillrist, varmholdningsrist og et integreret termometer i låget. Du får en robust og prisgunstig grill til alle situationer udendørs!

- Rustfrit stål
- 6 blus og en sidebrænder
- 97 x 50 cm grillflade
- Porcelænsemaljeret grillrist

Læs mere
 SunstoneMetal - Opbevaringsmodul - Vask med 2 låger - Small (B: 61 x H: 87,6 x D: 72,7 cm)

Opbevaringsmodul med 2 låger i en rustfri og eksklusiv finish. På indersiden af opbevaringsmodulet finder du et stort opbevaringsrum til tørvarer. Opbevaringsmodulet er helt lukket og opbevarer indholdet på bedste vis, uanset vejrforholdene. Perfekt i dit udendørskøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Helt lukket boks – den bedste opbevaring af tørvarer
- 6 hylder

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Køleskab til udendørsbrug

Opbevar mad og drikke praktisk inden for rækkevidde i udekøkkenet. Eksklusivt køleskab til udendørsbrug i stilren og rustfri finish med en rummelig volumen på 145 liter. Køleskabet kan indbygges og har et vandtæt design med dør med tredobbelt glas, som betyder, at det både holder kulden og kan klare at stå ude i lave temperaturer. Dette køleskab til udendørsbrug har et digitalt betjeningspanel, en elektrisk temperaturmåler, som er nem at håndtere og justerbar temperatur fra 0-10 °C. Køleskabet har desuden indvendig LED-belysning, som forvandler udekøkkenet til en stemningsfyldt oase om aftenen.

- Elegant og stilren finish i rustfrit
- Vandtæt design med dør med tredobbelt glas
- Køleskab til indbygning
- Forhøjer din udekøkkenoplevelse

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien