Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk


[B-vare] Myoutdoorkitchen - Modul - Køleskab med Dobbelte Låger (Stainless)

Fritstående modul køleskab med dobbelte låger i rustfri finish. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde ned til 3°C. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 (B-vare) - Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfrit hjørnemodul med en vinkel på 45 grader - perfekt til brug hvis du ønsker et åbent og rummeligt udekøkken at arbejde og lave mad i. Hjørnemodulet er utrolig holdbart, da det udelukkende er af rustfrit stål 304 SS for bedste kvalitet. Det har en perfekt pasform og kan placeres i et hjørne på din altan eller udeplads. Modulets top giver dig en god arbejdsflade samtidigt med, du får en ekstra afsætningsflade, praktisk og smidig til madlavning tæt ved grillen.

Hvorfor B-vare?
Produktet har nogle æstetiske skader.

- 45 graders vinkel
- Rustfrit stål 304 SS i høj kvalitet
- Forlænger udekøkkenet
- Giver dig et rummeligt udekøkken at lave mad i

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Træfyret pizzaovn - San Diego

Moderne og fritstående brændefyret pizzaovn i et elegant og stilsikkert sort design. Pizzaovnen er fremstillet af rustfrit stål - 304 SS og har en meget høj kvalitet. San Diego kan gå op til 350°C på 10 minutter, og efter blot 30 minutter kan temperaturen nå hele 500°C. Når varmen er nået, hjælper konstruktionen med yderskallen til at holde varmen, indtil alle middagsgæsterne er ankommet. Inde i pizzaovnen er der et tykt lag ildfast tegl, hvor du tilbereder maden. Nederst finder du et rustfrit stativ, som er fremragende til opbevaring af træ. San Diego står på 4 hjul, hvilket gør den utroligt smidig og let at håndtere. En robust ovn, som garanteret laver de bedste pizzaer! Selvfølgelig kan du også lave andet mad og bagværk i den. En pizzaovn, som vil få middagsgæsterne til at måbe!

- Brændefyret pizzaovn
- Sort stilrent design
- Rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Fritstående Gasgrill med infravarme og 6 blus (Sort)Myoutdoorkitchen Gaspejs - Malibu (Sort)

Omdan din udeplads eller have til en hyggelig oase med lys og varme fra Malibu. Gaspejs i rundt, flot betonlook. Brænderen i midten er på dekorativ vis dækket med sorte lavasten, som får flammerne til at fremstå på en elegant og effektfuld måde. Runde gaspejser er nemme at placere, og det betyder, at Malibu er fint til dig, der ikke har så megen plads - Nyd varmen i hele udendørssæsonen!

- Mål: L43,2 x B43,2 x H89 cm
- Letbeton/glasfiber (GFRC)

Læs mere
 


SunstoneMetal - Indbyggelig kulgrill - Small

En professionel kulgrill designet og udviklet i USA af grillfantaster. En kulgrill som hæver din grilning til nye højder. Samtidigt med du griller grøntsager og kød på grillristen, kan du langsomt tilberede grøntsager eller lignende øverst på grillen. Skuffen under grillen indeholder desuden to rum, ét til kul og ét til rygetræ/briketter - til dig der ønsker en dybere smag, når du griller! Forbedr dine grillfærdigheder, og afprøv nye grillteknikker med denne fleksible grill fra Sunstone Metal.

- En professionel kulgrill
- Eksklusivt tidløst design
- Rum til røgetræ og briketter


Læs mere
 Fritstående gasgrill med 6 blus og sidebrænder

Moderne og fritstående gasgrill med låg af rustfrit stål. Stor grill med 6 kraftige blus og en sidebrænder, som giver dig mulighed for alsidig udendørs madlavning. Grillen har en stor grillflade på 97 x 50 cm og en stilren finish af rustfrit stål- 430SS. Porcelænsemaljerede greb, flammeskjold, grillrist, varmholdningsrist og et integreret termometer i låget. Du får en robust og prisgunstig grill til alle situationer udendørs!

- Rustfrit stål
- 6 blus og en sidebrænder
- 97 x 50 cm grillflade
- Porcelænsemaljeret grillrist

Læs mere
 SunstoneMetal - Opbevaringsmodul - Vask med 2 låger - Small (B: 61 x H: 87,6 x D: 72,7 cm)

Opbevaringsmodul med 2 låger i en rustfri og eksklusiv finish. På indersiden af opbevaringsmodulet finder du et stort opbevaringsrum til tørvarer. Opbevaringsmodulet er helt lukket og opbevarer indholdet på bedste vis, uanset vejrforholdene. Perfekt i dit udendørskøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Helt lukket boks – den bedste opbevaring af tørvarer
- 6 hylder

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken