Myoutdoorkitchen - Fritstående udekøkken - Georgia | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Myoutdoorkitchen - Fritstående udekøkken - Georgia

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Myoutdoorkitchen - Fritstående udekøkken - Georgia

Georgia er en pakke, der opfylder alle de krav, som stilles til dit udekøkken. Foruden vores unikke modul med indbygget Kamado-grill indgår der også et køleskab med skabe til opbevaring af mad og drikke, et køkkenbord og opbevaringsmuligheder. Dette er en unik pakke til udekøkkenet med alt, hvad du behøver.

Georgia kommer i en stilren form og har alt, hvad du behøver til madlavning og opbevaring. Du får både gode skab og et stort køleskab. Kogeøen placeres fleksibelt og skaber en virkelig hyggelig oase. Gør madlavningen sjovere – und dig selv et udekøkken i en topklasse.

OBS! Undgå at tænde grillen med tændvæske, da det skader grillen og påvirker smagen i negativ retning. Skal du fjerne tændvæske fra grillen, skal den varmes op i flere timer uden madvarer. Anvend i stedet en grillstarter, der både er mere miljøvenlig, og som ikke påvirker smagen i din grill. Brug trækul, når du griller – ikke briketter!
Efter nogle ganges brug så får den lakerede overflade et krakeleret udseende. Dette er helt normalt og ikke noget som påvirker grillens prestation.


Rabat - OBS!
Køb dit eksemplar allerede i dag og spar hele 1485 DKK.

Bliv inspireret, og skræddersy dit eget udekøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyder eksklusive og praktiske udendørs køkkenløsninger med uendelige valgmuligheder! Nu har du mulighed for at skræddersy netop dit drømmekøkken. Via et 3D-værktøj kan du på en nem måde både planlægge og bygge dit eget udekøkken – Du får frie hænder til at vælge og sammensætte funktioner efter dine behov og ønsker.


Denne pakke indeholder:
• 4 Fritstående moduler
• 1 Kamado grill

Specifikationer for modulpakken:
• Fritstående modul Kamado-grill Medio Læs mere
• Fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskabe Læs mere
• Fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskabe Læs mere
• Fritstående modul med 2 døre der kan åbnes Læs mere

Mål
Total bredde på hele modulpakken: 335 cm
Dybde på moduler: 58,1 cm (uden håndtag)
Højde fra jorden til køkkenbord på moduler: 90,5 cm (inkl. hjul)

Modulerne kan placeres i en valgfri rækkefølge, billederne tjener kun som inspiration.


Tilbehør, som følger med købet af en Kamado:

• Pizzasten: Anvendes til at bage hjemmelavede pizzaer eller brød. Pizzastenen får en mørkere farve og bliver mere ”plettet”, efterhånden som den anvendes. Dette er helt normalt og påvirker ikke stenen på nogen måde. Læg ikke stenen i blød eller i opvaskemaskinen. Rengør den i stedet med en børste.

• Pizzaspade: Gør det nemmere for dig, når du vil flytte din pizzabund over til pizzastenen eller til tallerkenen. Pizzaspaden er lavet af træ og rengøres nemt med mildt opvaskemiddel i hånden, aftør pizzaspaden omhyggeligt efter rengøring.

• Støbejernsrist: For at få den bedtse grill smag og perfekte grill-striber. Da den absorberer mer varme end en standard rist, bliver maden hurtigere klar til servering.af værktøjet til rengøringen mellem risten.

• Varmeskjold: Fungerer som et låg og hjælper dig med at holde en jævn varme i hele grillen. Varmeskjoldet placeres mellem det glødende trækul og maden, og det beskytter også dine råvarer fra intensiv direkte varme.

• Grillstarter: Du bør ikke anvende tændvæske til din Kamado, da det kan skade grillen og madens smag. Takket være den medfølgende grillstarter er det ikke nødvendigt at anvende tændvæske.

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien