GardenMaxX - Vilos XL Corten | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

GardenMaxX - Vilos XL Corten

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Vilos XL Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Vilos XL Corten er en af vores bestsellere og leveres med en praktisk opbevaringsplads under ildstedet.

GardenMaxX tilbyder en række elegante ildsteder i det moderne materiale cortenstål: En ståltype i høj kvalitet, som ruster langsomt og får en skøn, rødbrun farve. Når pladen befinder sig udendørs, udvikles en atmosfærisk rustningsproces og den rødbrune overflade danner sin egen rustbeskyttelse. Beskyttelsen forhindrer, at fugt trænger ind og forårsager yderligere korrosion, og det gør materialet meget holdbart. Cortenstål er perfekt at anvende i haven og har desuden en længere levetid end almindeligt jern.

GardenMaxX blev grundlagt i Holland i 1999 og har siden da introduceret nye design og modeller af ildsteder, havemøbler, vandfontæner, brevkasser mv. Med sit innovative design og materialer i topklasse er GardenMaxXs produkter både stilrene og funktionelle. Anskaf et ildsted, som giver dit hjem lidt ekstra – køb et ildsted fra GardenMaxX!

Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.


Produktspecifikation

- Mål: (Bredde x dybde x højde) 44 x 37 x 150 cm
- Vægt: 24 kg
- Materiale: Cortenstål
- 1,6 mm tykt stål
- Moderne design
- Solid konstruktion med lang holdbarhed
- Opbevaringsplads til træ
- Perfekt til anvendelse året rundt
- Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide