GardenMaxX - Pular XL Black | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

GardenMaxX - Pular XL Black

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Pular XL Black

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Pular Black er et enestående alternativ til dig, der vil stikke af fra corten-trenden. Føler du for noget stilrent og klassisk, er Pular XL Black ildstedet til dig – en elegant ovn i koldtvalset stål og en varmebestandig sort farve, som passer ind i enhver have!

GardenMaxX blev grundlagt i Holland i 1999 og har siden da introduceret nye design og modeller af ildsteder, havemøbler, vandfontæner, brevkasser mv. Med sit innovative design og materialer i topklasse er GardenMaxXs produkter både stilrene og funktionelle. Anskaf et ildsted, som giver dit hjem lidt ekstra – køb et ildsted fra GardenMaxX!

Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.


Produktspecifikation

- Mål: (Bredde x dybde x højde) 54 x 43 x 150 cm
- Vægt: 30 kg
- Materiale: Koldtvalset stål
- Moderne design
- 1,6 mm tykt stål
- Solid konstruktion med lang holdbarhed
- Opbevaringsplads til træ
- Perfekt til anvendelse året rundt
- Varmebestandig maling (600 °C)
- Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.
- Findes også i cortenstål

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide