GardenMaxX - Pinacate Corten | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Utgången produkt!

GardenMaxX - Pinacate Corten

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Pinacate Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Pinacate Corten er en af GardenMaxXs mere luksuriøse og større enheder, som takket være sin størrelse er meget stabil. Ildstedet leveres desuden på hjul, som gør det meget nemt at flytte hyggehjørnet alt efter dine ønsker.

GardenMaxX tilbyder en række elegante ildsteder i det moderne materiale cortenstål: En ståltype i høj kvalitet, som ruster langsomt og får en skøn, rødbrun farve. Når pladen befinder sig udendørs, udvikles en atmosfærisk rustningsproces og den rødbrune overflade danner sin egen rustbeskyttelse. Beskyttelsen forhindrer, at fugt trænger ind og forårsager yderligere korrosion, og det gør materialet meget holdbart. Cortenstål er perfekt at anvende i haven og har desuden en længere levetid end almindeligt jern.

GardenMaxX blev grundlagt i Holland i 1999 og har siden da introduceret nye design og modeller af ildsteder, havemøbler, vandfontæner, brevkasser mv. Med sit innovative design og materialer i topklasse er GardenMaxXs produkter både stilrene og funktionelle. Anskaf et ildsted, som giver dit hjem lidt ekstra – køb et ildsted fra GardenMaxX!

Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.


Produktspecifikation

- Mål: (Bredde x dybde x højde) 90 x 47 x 150 cm
- Vægt: 98 kg
- Materiale: Cortenstål
- Moderne design
- 2 mm tykt stål
- Solid konstruktion med lang holdbarhed
- Perfekt til anvendelse året rundt
- Aftageligt grillnet og aftagelig askeskål
- Leveres med hjul som gør det nemt at flytte
- Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide