GardenMaxX - Chingo Corten | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Utgången produkt!

GardenMaxX - Chingo Corten

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Chingo Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Chingo Corten er vores højeste model – ikke mindre end 190 cm høj! Chingo er til dig, der ønsker noget enkelt, men fornemt at fuldende haven med. Ildstedet leveres med aftagelig askeskål og aftageligt grillnet.

GardenMaxX tilbyder en række elegante ildsteder i det moderne materiale cortenstål: En ståltype i høj kvalitet, som ruster langsomt og får en skøn, rødbrun farve. Når pladen befinder sig udendørs, udvikles en atmosfærisk rustningsproces og den rødbrune overflade danner sin egen rustbeskyttelse. Beskyttelsen forhindrer, at fugt trænger ind og forårsager yderligere korrosion, og det gør materialet meget holdbart. Cortenstål er perfekt at anvende i haven og har desuden en længere levetid end almindeligt jern.

GardenMaxX blev grundlagt i Holland i 1999 og har siden da introduceret nye design og modeller af ildsteder, havemøbler, vandfontæner, brevkasser mv. Med sit innovative design og materialer i topklasse er GardenMaxXs produkter både stilrene og funktionelle. Anskaf et ildsted, som giver dit hjem lidt ekstra – køb et ildsted fra GardenMaxX!

Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.


Produktspecifikation

- Mål: (Bredde x dybde x højde) 62 x 45 x 190 cm
- Vægt: 48 kg
- Materiale: Cortenstål
- Moderne design
- Solid konstruktion med lang holdbarhed
- Perfekt til anvendelse året rundt
- Aftageligt grillnet og aftagelig askeskål
- Ildstederne skal placeres et brandsikkert sted med god plads omkring. Gerne på materialer som på betong, sten, sand etc. da væggene kan forventes at blive meget varme.

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide