GardenMaxX - Woodbox Corten | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

GardenMaxX - Woodbox Corten

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Vilos Corten

Det perfekte supplement til dit ildsted. GardenMaxXs Woodbox tilbyder dig et stort opbevaringsrum, så du kan opbevare en større mængde brænde til din ovn. Med et nøjagtigt matchende design af cortenstål kan skuffen placeres sammen med andre enheder eller for sig selv.

GardenMaxX tilbyder en række elegante ildsteder i det moderne materiale cortenstål: En ståltype i høj kvalitet, som ruster langsomt og får en skøn, rødbrun farve. Når pladen befinder sig udendørs, udvikles en atmosfærisk rustningsproces og den rødbrune overflade danner sin egen rustbeskyttelse. Beskyttelsen forhindrer, at fugt trænger ind og forårsager yderligere korrosion, og det gør materialet meget holdbart. Cortenstål er perfekt at anvende i haven og har desuden en længere levetid end almindeligt jern.

GardenMaxX blev grundlagt i Holland i 1999 og har siden da introduceret nye design og modeller af ildsteder, havemøbler, vandfontæner, brevkasser mv. Med sit innovative design og materialer i topklasse er GardenMaxXs produkter både stilrene og funktionelle. Anskaf et ildsted, som giver dit hjem lidt ekstra – køb et ildsted fra GardenMaxX!


Produktspecifikation

- Mål: (Bredde x dybde x højde) 80 x 35 x 50 cm
- Vægt: 14 kg
- Materiale: Cortenstål
- Moderne design
- Solid konstruktion med lang holdbarhed
- Perfekt til anvendelse året rundt
- Svejset og poleret

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide