Skeldervik – Fritstående udekøkken – Arild | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Arild

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Arild

Arild – Et elegant fritstående udekøkken fra Skeldervik i skandinaviske lige linjer som gør madlavningen udendørs nærværende. Udekøkkenet har et solidt og eksklusivt design med sort silkemat finish af rustfrit stål 304 SS, med rustfri bordplader og skønne detaljer af træ som betyder, at det passer ind i alle miljøer. Arild tilbyder en solid og pragtfuld kulgrill, med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag, dyb køkkenvask med hane, et fritstående hjørnemodul og et fritstående skuffemodul med god opbevaringsplads – Sammen skabes en komplet køkkenoplevelse i haven året rundt!

Arild er et L-formet udekøkken og kan placeres et valgfrit sted på din udeplads og i din have. Udekøkkenet fremhæves gennem sin unikke formgivning med omhyggeligt udvalgte komponenter af høj kvalitet og funktionelle detaljer, som sammen skaber et luftigt udekøkken med bred plads både til at arbejde og lave mad på. Under bordpladen findes en dekorativ og massiv hylde med behandlede træribber, som kan anvendes til synlig opbevaring af f.eks. håndklæder, planter eller urter for en mere elegant følelse i udekøkkenet. Et tidløst køkken som giver dig fri adgang at skabe velsmagende madoplevelser udendørs!

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.


Denne pakke inkluderer:

• 2 fritstående moduler
• 1 fritstående grill
• 1 fritstående vask

Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående modul med køkkenbord og hane Læs mere
• Fritstående kulgrill med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag
• Fritstående skuffemodul Læs mere
• Fritstående hjørnemodul Læs mere

Mål

Total bredde på hele modulpakken 160 x 310 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien