Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lervik | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik - Frittstående utekjøkken - Lervik

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Lervik

Lervik – Effektfuldt udekøkken med fokus på detaljer og flotte finesser. Et fritstående udekøkken fra Skeldervik i tidløst og elegant design med skandinaviske linjer af højlegeret rustfrit stål 304 SS. Æstetisk tiltalende ydre i mørke toner, med en sort silkemat finish som på elegant vis kombineres med rustfri bordplader og skønne trædetaljer. Lervik skaber forudsætninger for det perfekte køkken udendørs og tilbyder en pragtfuld og robust kulgrill, en solid køkkenvask med hane og et fritstående skuffemodul med gode opbevaringsmuligheder. Sammen skabes alle forudsætninger for vidunderlig madlavning udendørs.

Lervik er et mindre udekøkken i lige form med mange praktiske egenskaber og anvendelsesområder på udepladsen. Nemt at placere og passer ind i alle miljøer takket være sit unikke udseende med omhyggeligt udvalgte komponenter og detaljer. Under bordpladen findes en dekorativ og massiv hylde med behandlede træribber, som åbner op og giver dig mulighed for indretning efter dine egne personlige følelser. Opbevaringshylden kan f.eks. anvendes til flot synlig opbevaring af f.eks. grillredskaber, håndklæder eller planter. Lervik giver dig et stilrent og luftigt udekøkken, både at arbejde og lave mad i. Ren køkkenglæde som du kan nyde hver dag året rundt!

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.


Denne pakke inkluderer:

• 1 fritstående modul
• 1 fritstående grill
• 1 fritstående vask


Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående modul med køkkenbord og hane Læs mere
• Fritstående kulgrill med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag
• Fritstående skuffemodul Læs mere

Mål

Total bredde på hele modulpakken 350 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien