Skeldervik – Fritstående udekøkken – Torekov | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Torekov

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Torekov

Torekov – Et fritstående og stilrent udekøkken med mange praktiske funktioner for en madlavningsoplevelse i topklasse. Eksklusivt design i mørke toner med sort silkemat finish af højlegeret stål 304 SS og elegante rustfri bordplader. Torekov er et mindre vinkelkøkken med et skandinavisk luftigt design og lige linjer, som betyder, at det passer ind i alle miljøer. Denne pakke giver dig en stilfuld og solid kulgrill, køkkenvask med hane og et fritstående hjørnemodul, som giver udekøkkenet dets unikke karakter. Alt du behøver for at lave mad og nyde den under åben himmel!

Torekov er en mindre udekøkkenpakke i vinkel, dets tidløse og luftige design gør den nem at placere et valgfrit sted udendørs. Under arbejdsbordet findes en skøn og massiv hylde med behandlede træribber. En rummelig træhylde som kan anvendes til dekorativ og synlig opbevaring af f.eks. grillredskaber, håndklæder eller planter. Du får frie hænder til at bestemme og skabe den følelse, som du ønsker i dit drømmekøkken. Med Torekovs unikke muligheder bliver det en fryd at lave mad udendørs!

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.


Denne pakke inkluderer:

• 1 fritstående modul
• 1 fritstående grill
• 1 fritstående vask


Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående modul med køkkenbord og hane Læs mere
• Fritstående kulgrill med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag
• Fritstående hjørnemodul Læs mere

Mål

Total bredde på hele modulpakken 210 x 160 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien