Skeldervik – fritstående udekøkken – Lerhamn | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik – fritstående udekøkken – Lerhamn

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Lerhamn

Unikt udekøkken fra svenske Skeldervik med et eksklusivt og elegant design i rustfrit stål og sort silkemat finish. Lerhamn er en mindre udekøkkenpakke, som er skønt formgivet af skandinaviske stilrene linjer i solid konstruktion af højlegeret rustfrit stål 304-SS. Lerhamn giver dig en pragtfuld og robust kulgrill, med stor madlavningsflade så du kan grille alt, som f.eks. kød, fisk og grøntsager. En dyb køkkenvask med hane, smidig at anvende når du vil skylle dine madvarer eller rengøre arbejdsfladen. Et fritstående udekøkken med enestående funktioner som giver dig en nær madlavning udendørs.

Lerhamn er en mindre udekøkkenpakke med et luftigt look i lige linje, som byder på flotte finesser og detaljer for et elegant køkken udendørs. Udformningen med den rustfri bundplade og kombinationen med den mørke tone og de skønne trædetaljer under toppladen betyder, at udekøkkenet passer ind i alle miljøer. Under arbejdsbordet findes en stilren og massiv opbevaringshylde med behandlede træribber. Træhylden indrammer dit køkken, samtidigt med du får mulighed for at skabe en personlig og rar følelse udendørs.

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.Denne pakke inkluderer:

• 1 fritstående grill
• 1 fritstående vask


Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående modul med køkkenbord og hane Læs mere
• Fritstående kulgrill med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag

Mål

Total bredde på hele modulpakken 250 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien