Skeldervik – Fritstående udekøkken – Magnarp | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Magnarp

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Magnarp

Magnarp – Et eksklusivt og funktionelt udekøkken i stilrent skandinavisk design med mørke toner og en lækker, silkemat sort finish. Elegant udekøkken med luftigt design i solid konstruktion af højlegeret rustfrit stål 304 SS. Med dette udekøkken får du en solid aflastningsflade og et arbejdsbord af rustfrit stål, en pragtfuld og robust kulgrill med en stor madlavningsflade på 74,5 x 40 cm. Magnarp er udekøkkenet som åbner op for alle sanser og frigør fantastiske smagsoplevelser!

Magnarp er et fritstående udekøkken i lige linje. Perfekt til dig der ønsker et moderne, men mindre køkken, i høj klasse med åben arbejdsflade at lave mad på udendørs. Den skønne træhylde som findes under toppladen tilbyder mulighed for ekstra opbevaring, udmærket at anvende hvis du ønsker at have dine grillredskaber lige ved hånden. Udekøkkenets unikke design gør det nemt at placere på udepladsen eller i haven. Magnarp sætter fokus på kvalitet og tilbyder praktiske finesser, som giver en fuldendt madoplevelse udendørs.

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.


Denne pakke inkluderer:

• 1 fritstående grill
• 1 fritstående hjørnemodul

Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående kulgrill med rustfrit låg og detaljeret træhåndtag
• Fritstående hjørnemodul Læs mere

Mål

Total bredde på hele modulpakken 210 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien