Skeldervik – Fritstående udekøkken – Svanshall | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Svanshall

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Skeldervik – Fritstående udekøkken – Svanshall

Svanshall – Et førsteklasses udekøkken med praktiske funktioner, som forenkler al madlavning udendørs. Et fritstående udekøkken i stilrene lige linjer af højlegeret rustfrit stål 304 SS, med en elegant sort silkemat finish og rustfri topplade i skandinavisk design. Svanshall er en mindre udekøkkenpakke, som er forsynet med praktiske finesser samtidigt med, du får en solid arbejdsflade at lave mad på. En solid køkkenvask med hane og et dybt skuffemodul til opbevaring af grillværktøj, skærebrætter eller lignende. Svanshall letter i alle situationer, når du forbereder middage ved siden af grillen.

Denne pakke giver dig mulighed for at skabe det komplette udekøkkenmiljø på udepladsen. Med Svanshall får du et luftigt og stort arbejdsbord eller en aflastningsflade at arbejde ved. Under toppladen findes en skøn hylde med træribber, som desuden kan anvendes som ekstra opbevaringsplads. Udekøkkenets pasform og mørke design gør komponenterne nemme at placere og er samtidigt nemme og flotte at indpasse og kan kombineres sammen med en grill. Svanshall er en pakke, som muliggør en nær madlavning udendørs!

Skeldervik - Et ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Udekøkkenet er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Du får et gedigent og tidløst udekøkken, hvor du kan nyde de fire årstider – år efter år. Skelderviks produkter fremstilles på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uger. Kontakt vores salgsteam og find ud af, om dit produkt er på lager eller skal bestilles.


Denne pakke inkluderer:

• 1 fritstående skuffemodul
• 1 fritstående køkkenvask med hane

Specifikationer for modulpakken:

• Fritstående skuffemodul Læs mere
• Fritstående køkkenvask med hane Læs mere

Mål

Total bredde på hele modulpakken 200 cm
Dybde på moduler 58,1 cm
Højde fra jorden til bordplade på moduler 90 cm
Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Inspireret af Skeldervik


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien