Myoutdoorkitchen – Black Collection – Fritstående udekøkken – Orlando | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Myoutdoorkitchen – Black Collection – Fritstående udekøkken – Orlando

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Fritstående udekøkken – Orlando

Orlando er et kraftfuldt, førsteklasses udekøkken med god plads til at eksperimentere med forskellige madlavningsstile. Elegant og stilrent køkken med en eksklusiv finish i sort stål som tilbyder en solid arbejdsflade til at forberede og lave mad på, ved enhver lejlighed udendørs. Denne pakke inkluderer vores unikke modul med en indbygget kamado-grill, en fritstående sidebrænder med to kraftige blus, et køkkenbord med god opbevaringsplads, et køleskab med dobbelte døre til opbevaring af mad og drikke samt et rummeligt opbevaringsmodul. Et udekøkken i stjerneklasse med fokus på velsmagende oplevelser!

Orlando – En fritstående udekøkkenpakke i lige form som tilbyder en bred variation i måderne at lave mad på. Du får et eksklusivt og robust køkken i flot sort design af rustfrit stål 304 SS, som har en meget høj kvalitet. Komplet udstyr med alt du behøver til madlavning med kulgrill, sidebrænder, vask og hane, rummelig opbevaring og stort køleskab. Køkkenøen placeres et valgfrit sted og skaber en stemningsfyldt oase, der kan anvendes og nydes hele året!

OBS! Undgå at tænde grillen med tændvæske, da det skader grillen og påvirker smagen i negativ retning. Skal du fjerne tændvæske fra grillen, skal den varmes op i flere timer uden madvarer. Anvend i stedet en grillstarter, der både er mere miljøvenlig, og som ikke påvirker smagen i din grill. Brug trækul, når du griller – ikke briketter!

Bliv inspireret, og skræddersy dit eget udekøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyder eksklusive og praktiske udendørs køkkenløsninger med uendelige valgmuligheder! Nu har du mulighed for at skræddersy netop dit drømmekøkken. Via et 3D-værktøj kan du på en nem måde både planlægge og bygge dit eget udekøkken – Du får frie hænder til at vælge og sammensætte funktioner efter dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller hjælp til at sammensætte en pakke – Vores udekøkkeneksperter er parat til at hjælpe dig med at virkeliggøre din drøm om et udekøkken.


Denne pakke inkluderer:
• 4 fritstående moduler
• 1 fritstående sidebrænder med 2 plader
• 1 indbygningsbar kamado-grill

Specifikationer for modulpakken:
• Fritstående modul kamado-grill Medio Læs mere
• Fritstående modulkøleskab med dobbeltdøre Læs mere
• Fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskab Læs mere
• Fritstående modul med opbevaring og 2 døre der kan åbnes Læs mere
• Fritstående sidebrænder med 2 plader Læs mere

Mål
Samlet bredde på hele modulpakken 388 cm
Dybde på moduler 58 cm (håndtag ikke inkluderet)
Højde fra gulv til bordplade på moduler 90,5 cm (inklusive hjul)

Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Tilbehør, som følger med købet af en Kamado:

• Pizzasten: Anvendes til at bage hjemmelavede pizzaer eller brød. Pizzastenen får en mørkere farve og bliver mere ”plettet”, efterhånden som den anvendes. Dette er helt normalt og påvirker ikke stenen på nogen måde. Læg ikke stenen i blød eller i opvaskemaskinen. Rengør den i stedet med en børste.

• Pizzaspade: Gør det nemmere for dig, når du vil flytte din pizzabund over til pizzastenen eller til tallerkenen. Pizzaspaden er lavet af træ og rengøres nemt med mildt opvaskemiddel i hånden, aftør pizzaspaden omhyggeligt efter rengøring.

• Støbejernsrist: For at få den bedtse grill smag og perfekte grill-striber. Da den absorberer mer varme end en standard rist, bliver maden hurtigere klar til servering af værktøjet til rengøringen mellem risten.

• Varmeskjold:Fungerer som et låg og hjælper dig med at holde en jævn varme i hele grillen. Varmeskjoldet placeres mellem det glødende trækul og maden, og det beskytter også dine råvarer fra intensiv direkte varme.

• Grillstarter: Du bør ikke anvende tændvæske til din Kamado, da det kan skade grillen og madens smag. Takket være den medfølgende grillstarter er det ikke nødvendigt at anvende tændvæske.


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien