Myoutdoorkitchen - Black Collection -Fritstående udekøkken - Iowa | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Myoutdoorkitchen - Black Collection -Fritstående udekøkken - Iowa

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Fritstående udekøkken - Iowa

Iowa - en enklere pakke som inkluderer dét, der er brug for i et udekøkken. Her indgår vores unikke modul med en indbygget Kamado-grill, et køleskab med dobbelte døre til opbevaring af mad og drikke samt et rummeligt opbevaringsmodul. Hæv dit udekøkken til et nyt niveau med glimrende opbevaring og vores bedstsælgende Kamado Medio!

BEMÆRK! Undgå at tænde grillen ved hjælp af tændvæske, da det betyder, at grillen beskadiges, og at smagen i betænkelig grad bliver forringet. For at få tændvæsken bort fra grillen skal du opvarme den til en høj temperatur i nogle timer bagefter uden at have noget på grillen. Anvend i stedet vores skorstenstænder, som både er mere miljøvenlig, og som ikke påvirker smagen af det, du griller. Brug gerne trækul, når du ønsker det - ikke briketter!

Pakketilbud!


Bliv inspireret, og skræddersy dit eget udekøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyder eksklusive og praktiske udendørs køkkenløsninger med uendelige valgmuligheder! Nu har du mulighed for at skræddersy netop dit drømmekøkken. Via et 3D-værktøj kan du på en nem måde både planlægge og bygge dit eget udekøkken – Du får frie hænder til at vælge og sammensætte funktioner efter dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller hjælp til at sammensætte en pakke – Vores udekøkkeneksperter er parat til at hjælpe dig med at virkeliggøre din drøm om et udekøkken.


Denne pakke inkluderer:
• 2 Fritstående moduler
• 1 Kamado grill

Specifikationer for modulpakken:
• Fritstående modul, Kamado-grill Medio Læs mere
• Fritstående modul med opbevaring og 2 døre der kan åbnes Læs mere
• Fritstående modulkøleskab med dobbeltdøre Læs mere

Mål
Samlet bredde på hele modulpakken 262 cm
Moduldybde 58 cm (håndtag ikke inkluderet)
Højde fra gulv til bordplade på moduler 90,5 cm (inklusive hjul)

Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Tilbehør som medfølger, når du køber en Kamado:

• Pizzasten: Anvendes når du vil tilberede din hjemmelavede pizza eller bage brød. Pizzastenen får en mørkere farve og bliver “plettet”, jo mere den anvendes. Dette er helt normalt, og påvirker på ingen måde stenen. Læg ikke stenen i blød eller i opvaskemaskinen. Rengør den i stedet med en børste.

• Pizzaspade: Gør det nemmere for dig, når du vil flytte din pizzabund over til pizzastenen eller til tallerkenen. Pizzaspaden er lavet af træ og rengøres nemt med mildt opvaskemiddel i hånden, aftør pizzaspaden omhyggeligt efter rengøring.

• Støbejernsrist: For at få maksimal grillsmag og perfekte grillstriber. Betyder også, at maden bliver hurtigere færdig, fordi risten absorberer mere varme end en standardrist.

• Varmeskjold: Fungerer som et låg og hjælper dig med at holde en jævn varme i hele grillen. Varmeskjoldet placeres mellem det glødende trækul og maden, og det beskytter også dine råvarer fra intensiv direkte varme.

• Skorstenstænder: Du må ikke anvende tændvæske til din Kamado, da dette kan ødelægge grillen. Ved at anvende en skorstenstænder slipper du for at anvende tændvæske, fordi netop tændvæsken kan påvirke madens smag og ødelægge din Kamado-grill.

Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken