Myoutdoorkitchen - Fritstående udekøkken – Delaware (Rustfri) | Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Myoutdoorkitchen - Fritstående udekøkken – Delaware (Rustfri)

 
Kundebedømmelse
Læs anmeldelser (0) | Indsend din anmeldelse af produkte

Myoutdoorkitchen – Fritstående udekøkken – Delaware - Rustfri

Luksuriøst udekøkken med stilren finish i høj kvalitet af rustfrit stål 304 SS. Delaware – Et fritstående udekøkken med førsteklasses funktioner som har alt, du behøver, for at skabe et komplet udekøkkenmiljø i haven! En fritstående kulgrill, et rummeligt opbevaringsmodul med døre, der kan åbnes, og et praktisk køkkenbord med god opbevaringsplads. Et køleskab for fleksibel opbevaring af mad og drikkevarer tæt ved din grill. Køb en komplet modulpakke til en pakkepris – Alt du kan tænkes at få brug for til et rigtigt amerikansk udekøkken!

Delaware leveres i en lige form og tilbyder dig et eksklusivt og stilrent udekøkken i høj klasse af rustfrit stål 304 SS. Køkkenet er komplet udstyret og tilbyder alt, du kan ønske dig, til en fuldendt madlavningsoplevelse udendørs. Dette udekøkken giver dig god opbevaring i skuffer, køleskab, desuden køkkenvask og hane som giver dig mulighed for rindende vand udendørs. Køkkenøen placeres i valgfrit miljø og skaber en fantastisk hyggelig oase. Gør naboerne misundelige – und dig og din udeplads et luksuriøst udekøkken!


Bliv inspireret, og skræddersy dit eget udekøkken!

Myoutdoorkitchen tilbyder eksklusive og praktiske udendørs køkkenløsninger med uendelige valgmuligheder! Nu har du mulighed for at skræddersy netop dit drømmekøkken. Via et 3D-værktøj kan du på en nem måde både planlægge og bygge dit eget udekøkken – Du får frie hænder til at vælge og sammensætte funktioner efter dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller hjælp til at sammensætte en pakke – Vores udekøkkeneksperter er parat til at hjælpe dig med at virkeliggøre din drøm om et udekøkken.


Denne pakke inkluderer:
• 3 Fritstående moduler
• 1 Fritstående grill

Specifikationer for modulpakken:
• Fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskab Læs mere
• Fritstående kulgrill Læs mere
• Fritstående opbevaringsskab Læs mere
• Fritstående køleskab med opbevaring Læs mere

Mål
Samlet bredde på hele modulpakken 330 cm
Dybde på moduler 58 cm (håndtag ikke inkluderet)
Højde fra gulv til bordplade på moduler 90,5 cm (inklusive hjul)

Modulerne kan placeres i valgfri rækkefølge. Billederne er kun vist som inspirationskilde.


Flere produktbilleder

 

Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien