Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Sunstones moduler giver dig et udekøkken i verdensklasse. Sunstones moduler er fritstående og kommer i samme mål for at alle dele skal kunne passe sammen så man kan bygge sit eget store og eksklusive udekøkken. Tidsløs design og en mængde forskellige funktioner og finesser.


SunstoneMetal - Grillskab til gasgrill 4 brændere (B: 101,6 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Eksklusivt fritstående grillskab til gasgrill med 4 brændere i rustfri finish. er unikt udformet med mange opbevaringsrum for at gøre livet lettere for brugeren. Skabet leveres som standard med en sidelåge til højre, som er tiltænkt anvendelse som affaldskurv, propantank eller lignende. Til venstre på skabet er der 3 store skuffer med god opbevaringsplads til alle dine behov såsom grillværktøj, bestik, tallerkner, saucer eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode opbevaringsskuffer
- Til modulet passer en indbyggelig gasgrill med 4 brændere

Læs mere
 SunstoneMetal - Redskabsskab med højrehængt låge (B: 50,8 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Fritstående redskabsskab med højrehængt låge. Skabet er gennemgående forarbejdet i det bedste materiale – rustfrit stål 304 SS. Skabets face panel er udskifteligt og specielt tilpasset til at indbygge en sidebrænder eller lignende. De nederste skabe er designet til opbevaring af tørvarer og propantank samt papirkurv eller lignende. Kort og godt et modul med et godt opbevaringsskab, som gør sig utroligt flot i dit udendørs køkken!

- Rustfri finish
- Godt opbevaringsskab
- Udskifteligt face panel
- Højrehængt låge

Læs mere
 SunstoneMetal - Endepanel (B: 2,5 x H: 76,5 x D: 71,8 cm)

Endepanel i rustfri finish. Endepanelet skaber et flottere udseende i dit udekøkken. Forarbejdet af 304 SS stål.

- Rustfri finish
- Giver dit udekøkken et løft

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide