Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

 


Her finder du alt vores tilbehør til vores udekøkkener, grill og moduler. Har du spørgsmål, kan du kontakte kundeservice, og så hjælper vi dig meget gerne.


Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PSE 2600 XL

Power Steakgrill Devil's Heaven fra Steba giver dig mulighed for at grille og tilberede det perfekte stykke kød på ingen tid. Grillen giver dig en stor madlavningsflade og kan nå temperaturer fra 400-850 grader. Steakgrillen har en timer på op til 99 minuter, 9 positioner til risten og beskyttelse mod overophedning. Ydersiden af grillen har en Cool Touch-funktion, så du ikke brænder fingrene under madlavningen.- Fritstående steakgrill
- Cool Touch-funktion
- LCD-display belysning


Læs mere
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PS M2000

Power Steakgrill Devil's Heaven fra Steba giver dig mulighed for at grille og tilberede det perfekte stykke kød på ingen tid. Denne kompakte, men rummelige grill kan nå temperaturer fra 400-850 grader og tilbereder dit kød på få minutter. Med det elektriske termometer måler du nemt kødets kernetemperatur i grillen og får en jævn tilberedningsproces. Steakgrillen har en timer på op til 99 minuter, 9 positioner til risten og beskyttelse mod overophedning. Ydersiden af grillen har en Cool Touch-funktion, så du ikke brænder fingrene under madlavningen.- Fritstående steakgrill
- Cool Touch-funktion
- LCD-display belysning


Læs mere
 Skærebræt, mahogni og valnød (50 x 30 cm)

Robust skærebræt i luksuriøst design af mahogni og valnød i høj kvalitet. Det glatte og stavlimede design gør det nemt at holde det rent, og det kan anvendes til mange ting i køkkenet. Et stort skærebræt af træ med målet 50 x 30 cm, som kan anvendes til mange kreative og elegante ting i udekøkkenet. Flot og dekorativt skærebræt, opbevaringsbakke eller serveringsbakke til både at hakke, tranchere og lægge kød og grøntsager på direkte til servering.

Læs mere
 Skærebræt - Eg (80 x 40 cm)

Skærebræt eg – gedigent skærebræt fremstillet af endetræ fra tysk eg, en praktisk ting at have i udekøkkenet med flot design og i høj kvalitet. Et eksklusivt og robust skærebræt af eg med målet 80 x 40 cm, praktisk at anvende når du har brug for at hakke og skære kød eller grøntsager både før og under tilberedningen i køkkenet. Brættet har mange praktiske anvendelsesområder og passer både som opbevaring, skærebræt eller serveringsbakke.

Læs mere
 Ostebræt valnød (50 x 20 cm)

Ostebræt – valnød. Et massivt serveringsbræt af førsteklasses amerikansk valnød med et skønt stavlimet og livligt design. Gedigent skærebræt med målet 50 x 20 cm – perfekt til brød, ost og afskåret pålæg – du får straks et luksuriøs ostebræt til at sætte frem og servere direkte fra til dine gæster. Brættet kan anvendes til mange ting og passer både til servering, ostebræt, skærebræt eller også som en flot dekoration og detalje i dit udekøkken.

Læs mere
 Skeldervik - Skærebræt, valnød (50 x 30 cm)

Skærebræt eg – gedigent skærebræt fremstillet af endetræ fra tysk eg, en praktisk ting at have i udekøkkenet med flot design og i høj kvalitet. Et eksklusivt og robust skærebræt af eg med målet 80 x 40 cm, praktisk at anvende når du har brug for at hakke og skære kød eller grøntsager både før og under tilberedningen i køkkenet. Brættet har mange praktiske anvendelsesområder og passer både som opbevaring, skærebræt eller serveringsbakke.

Læs mere
 Outset - Fleksible grillspyd (sæt med 4)

Fleksible og ekstra lange grillspyd af rustfrit stål fra Outset med plads til alt du kan tænkes at ville lægge på grillen. Grill lækre skaldyr eller saftige kødstykker og sprøde grøntsager. Fordi grillspyddet er bøjeligt, kan du udnytte madlavningsfladen på din grill maksimalt, og det bliver nemmere at marinere hele spyddet i en pose eller skål. Sørger for, at du får en rar grilloplevelse, som allerede starter, inden maden er lagt på grillen!

- Fleksible grillspyd – 4 stk.
- Praktisk tilbehør til din grill
- Udnyt din grillflade maksimalt

Læs mere
 Outset - Paellapande 35 cm

Byd på spanske smage i dit udekøkken med en paellapande fra Outset! Denne rustfri pande har en diameter på ca. 35 cm og har den perfekte størrelse til at tilberede en paella i familiestørrelse direkte på din grill. Takket være pandens ringe tykkelse kan risene i din paella stege ensartet og blive herligt gyldenbrune og sprøde. Saml alle på din udeplads, og disk op med en rigtig fiesta!

- Paellapande af rustfrit stål
- Perfekt til madlavning for hele familien
- Kan anvendes direkte på din grill

Læs mere
 Outset - Røgboks af rustfrit stål

Byd på sommerens hedeste barbecue i dit udekøkken med en røgboks af rustfrit stål, der opbevarer røgspåner ved grilning. Giver maden på din grill den ekstra røgfyldte smag. Røgboksen får træfliset til at gløde i stedet for at flamme. Passer til både for kul- og gasgriller fra Myoutdoorkitchen.

- Røgboks af rustfrit stål
- Giver maden på grillen ekstra røgfyldt smag
- Passer til alle griller fra Myoutdoorkitchen

Læs mere
 Outset - Grillbakke med låg

All-in-one-grillbakke – perfekt så du får alle råvarer med ud til grillen. Med et praktisk siderum til krydderier, saucer og redskaber. Marinér kødet direkte i bakken, og læg låget på – så bliver det ikke nemmere! Bakken har smarte riller til at holde grillspyd på plads og er designet til at kunne bæres med én hånd. Fremstillet af slidstærk polypropen som tåler maskinopvask. Kan kompletteres med flade “paddle skewer” grillspyd fra Outset.

- Grillbakke med låg
- Perfekt til at marinere kød og samle alt dit grilltilbehør på ét sted
- Materiale: Slidstærk polypropen

Læs mere
 Outset - Flade grillspyd “paddle skewers” (12 stk. med etui)

Grillspyd af rustfrit stål fra Outset, med plads til alt du kan tænkes at ville lægge på din grill. Grill lækre skaldyr eller saftige kødstykker og sprøde grøntsager. Flade og ”åreformede” grillspyd som sørger for, at maden ligger roligt og kan vendes og tilberedes ensartet på hver side. Kompletterer din Outset-grillbakke.

- Grillspyd – 12 stk.
- Praktisk tilbehør til din grill
- Perfekt når du griller skaldyr, kød og grøntsager

Læs mere
 Outset - Refill, grillrenser (sæt med 2)

Refill (sæt med 2) til Outset grillrenser. Stålpuder som nemt udskiftes efter behov. Til rengøring som er nemmere og mere skånsom mod din grill. For bedste resultat fugter du stålpuderne med vand og skrubber gitteret på grillen rent ved hjælp af damp, mens din grill stadig er varm. Let og smidig for en problemfri grilloplevelse i dit udekøkken fra start til slut!

- Grillrenser, refill stålpude (2 stk.)
- For en grilloplevelse helt uden problemer

Læs mere
 Outset - Grillrenser

Outset grillrenser er et rengøringsredskab med stålpuder, og et solidt, gribevenligt håndtag gør rengøringen af din grill nemmere og mere skånsom. For bedste resultat fugter du stålpuderne med vand og skrubber gitteret på grillen rent ved hjælp af damp, mens din grill stadig er varm. Let og smidig for en problemfri grilloplevelse i dit udekøkken fra start til slut!

- Grillrenser af stål
- Praktisk rengøringsredskab til din grill
- For en grilloplevelse helt uden problemer

Læs mere
 DeliVita - Rund stegeplade af støbejern

Rund stegeplade af støbejern, som kan opvarmes i DeliVita Oven “Very Black” og derefter give dig mulighed for at stege, grille eller fritere valgfri levnedsmidler efter dine ønsker. Med DeliVita Round Cast Iron Dish får du en stærk, robust og slidstærk stegeplade, som holder varmen meget fint i og uden for ovnen og giver dig mulighed for at lave mad på en anderledes måde. DeliVita Round Cast Iron Dish er håndlavet og fremstillet i Storbritannien, vejer 1 kg og skal vaskes i hånden.

- Stegeplade af støbejern til stegning og grilning.
- Kompletterer din pizzaovn

Læs mere
 DeliVita - Rektangulær stegeplade af støbejern

En rektangulær stegeplade som er håndlavet og passer fint til stegning og grilning i dit udekøkken. Med stegepladen kan du lave mad på en anden måde ved at opvarme pladen i vores træfyrede pizzaovn DeliVita Oven “Very Black” og derefter lægge dine ønskede madvarer på til tilberedning. Stegepladen er robust og holder varmen meget fint i og uden for pizzaovnen. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish er fremstillet i Storbritannien, vejer 1 kg og skal vaskes i hånden.

- Stegeplade af støbejern til stegning og grilning.
- Det perfekte tilbehør til en pizzaovn

Læs mere
 Outset - Pizzaskærer i mezzaluna-stil 33 x 7 cm

At skære det perfekte stykke af din hjemmelavede pizza er nemt med en pizzaskærer i mezzaluna-stil fra Outset. Håndtaget af valnøddetræ ligger bekvemt i hånden, når du skærer med en gyngende bevægelse. En kniv i mezzaluna-stil er et praktisk tilbehør til dit udekøkken og kan også sagtens anvendes til at hakke urter og grøntsager.

- Skær det perfekte pizzastykke, eller finhak urter og grøntsager
- Let og smidig at anvende
- Mål: 37 x 7 cm

Læs mere
 DeliVita - Stålbørste

Hold din grill eller pizzaovn så god som ny med denne praktiske stålbørste fra DeliVita. Det naturlige tilbehør til den træfyrede DeliVita Oven “Very Black” pizzaovn.

- Grillrenser af stål
- Praktisk rengøringsredskab til din grill

Læs mere
 Sens Olive - Pizzaskærer

Pizzaslicer med skarp klinge af rustfrit stål og håndtag af oliventræ som giver et godt greb, når du skærer din nybagte pizza ud. Pizzasliceren er 20 cm lang. Opvask i hånden anbefales.

- Pizzaskærer 20 cm
- Skær din hjemmelavede pizza i perfekte stykker
- Nemt at anvende

Læs mere
 Outset - Rund grillpresser af støbejern

Grillpresser fra Outset er et praktisk redskab til dit udekøkken, som hjælper dig med at afkorte grilltiden og sørger for, at din mad bliver ensartet tilberedt. Forsynet med et lille, praktisk hul til placering af grilltermometeret, så du kan have tjek på temperaturen, uden det er nødvendigt at løfte grillpresseren, mens du griller. Perfekt til at “smashe” burgere eller tilberede tynde kødstykker, som let vrider sig.

- Grillpresser af støbejern med træhåndtag
- Perfekt til tilberedning af smashburgere
- Madlavningsflade: 20 cm

Læs mere
 Outset - Heavy Turner-paletkniv (14 x 11 cm)

Outset Heavy Turner paletkniv er en rigtig sværvægter, som passer perfekt til at “smashe” burgere og vende de større kødstykker, når du griller. En stilren paletkniv af slidstærkt akacietræ og rustfrit stål med et mål på 14 x 11 cm som forenkler madlavningen i dit udekøkken.

- Paletkniv af rustfrit stål og akacietræ
- Perfekt til smashburgere og større kødstykker
- Praktisk redskab til din grill

Læs mere
 Pallarès – bradepande af kulstål 17 x 21 cm

Spanske Pallarès giver os en rustik bradepande af kulstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lækre skaldyr til saftige stege – og når grillsæsonen er slut, så er det en god ide at tage bradepanden med ind og bruge den i ovnen eller på komfuret!

- Bradepande til grillen, ovnen og komfuret
- Madlavningsflade 17 x 21 cm
- Nem og smidig at anvende

Læs mere
 Pallarès – bradepande af kulstål 20x25 cm

Spanske Pallarès giver os en rustik bradepande af kulstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lækre skaldyr til saftige stege – og når grillsæsonen er slut, så er det en god ide at tage bradepanden med ind og bruge den i ovnen eller på komfuret!

- Bradepande til grillen, ovnen og komfuret
- Madlavningsflade 20 x 25 cm
- Nem og smidig at anvende

Læs mere
 Pallarès – bradepande af kulstål 25 x 34 cm

Spanske Pallarès giver os en rustik bradepande af kulstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lækre skaldyr til saftige stege – og når grillsæsonen er slut, så er det en god ide at tage bradepanden med ind og bruge den i ovnen eller på komfuret!

- Bradepande til grillen, ovnen og komfuret
- Madlavningsflade 25 x 34 cm
- Nem og smidig at anvende

Læs mere
 Pallarès – bradepande af kulstål 26 x 30 cm

Spanske Pallarès giver os en rustik bradepande af kulstål, som passer perfekt til griller fra Myoutdoorkitchen. Grill alt fra lækre skaldyr til saftige stege – og når grillsæsonen er slut, så er det en god ide at tage bradepanden med ind og bruge den i ovnen eller på komfuret!

- Bradepande til grillen, ovnen og komfuret
- Madlavningsflade 25 x 34 cm
- Nem og smidig at anvende

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien