Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

Nu kan du få en klassisk træfyret pizzaovn på en moderent måde. Vores pizzaovne er unikke og består af 100% rustfrit stål. Vi tilbyder pizzaovne i forskelligt udseende og størrelser - Noget for alle tilværelser og hvert hjem.


Myoutdoorkitchen - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples er en fritstående, træfyret pizzaovn i et stilrent design af rustfrit stål i høj kvalitet. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- 100 % rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples - virkeliggør drømmen om et fuldendt udekøkken! Fritstående og brændefyret pizzaovn i et luksuriøst og stilrent, antracit design. Denne pizzaovn har en meget høj kvalitet og er udelukkende fremstillet af rustfrit stål 304. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- Brændefyret pizzaovn
- Antracit stilrent design
- Rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Træfyret pizzaovn – Chicago (Rustfri)

Træfyret pizzaovn i rustfrit design, fremstillet af førsteklasses 304 SS-stål. Chicago har et rummeligt bageareal på hele 105x56,5 cm, selve bagefladen er af kordierit, som lagrer varme og steger pizzabunde og brød herligt sprødt. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 5 minutter, og efter kun 15 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C – hurtigt og nemt, som betyder, at du kan bage familiepizzaer på mindre end 2 minutter!

- Brændefyret pizzaovn
- Rustfrit design
- Fremstillet af 304 SS
- Bageflade: 105x56,5 cm
- 500 °C på under 15 minutter!

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection -Træfyret pizzaovn – Chicago

Træfyret pizzaovn i antracit design, fremstillet af førsteklasses 304 SS-stål. Chicago har et rummeligt bageareal på hele 105x56,5 cm, selve bagefladen er af kordierit, som lagrer varme og steger pizzabunde og brød herligt sprødt. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 5 minutter, og efter kun 15 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C – hurtigt og nemt, som betyder, at du kan bage familiepizzaer på mindre end 2 minutter!

- Brændefyret pizzaovn
- Moderne finish i antracit
- Fremstillet af 304 SS
- Bageflade: 105x56,5 cm
- 500 °C på under 15 minutter!

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Gasfyret pizzaovn - Philadelphia

Moderne og fritstående gasfyret pizzaovn i rustfrit stål. En grill på 11 kg, som passer dig der vil have en mindre, transportabel pizzaovn, som nemt kan flyttes og placeres det ønskede sted. Grillen er gasfyret og kommer med en rustfri brænder på 3,8 kW. Pizzasten i ildfast tegl er inkluderet i prisen. Med Philadelphia laver du nabolagets bedste og mest luksuriøse pizza!

- Rustfrit design
- Maximumtemperatur 320°C
- 1 rustfri brænder - 3,8 kW

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Gasdrevet pizzaovn – Brooklyn

Gasdrevet pizzaovn i rustfrit design som bager hjemmelavede pizzaer hurtigt og nemt. En lille praktisk pizzaovn som passer til brug på alle udendørsområder og i udekøkkenet. Ovnen bliver varm i løbet af 15 minutter og opnår en maks. temperatur på hele 325 °C efter kun 20 minutter – som betyder, at familien kan nyde nybagte pizzaer på under 60 sekunder. Pizzaovnen Brooklyn har et bageareal på 33x34 cm, inkluderer en pizzasten af kordierit og desuden medfølger to grillriste, hvormed det er muligt at tilberede andet brød og bagværk, større stege, gratiner og fiskeretter direkte i ovnen.

- Gasdrevet pizzaovn
- 325 °C på 20 minutter
- Inkluderer pizzasten og grillrist
- Bageareal 33x34 cm

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien