Bartilbehør udekøkken - Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Det er detaljerne, som skaber helheden i et køkken. Supplér derfor dit udekøkken med flotte detaljer såsom en CocktailPro eller en Cut & Clean Combo. Vores bartilbehør er forarbejdet i det bedste materiale - rustfrit stål 304 SS - og giver dig et komplet udekøkken.


Myoutdoorkitchen - Built-in - Isbeholder til indbygning 60 cm

Forkæl dig selv med en isbeholder til dit udekøkken, og lad varme drikke være en saga blot. Denne isspand til indbygning har et moderne design og er rummelig og fremstillet i en elegant rustfri finish. Et robust låg med håndtag i en solid konstruktion af stål 304 SS og med dobbelte isolerende lag, som betyder, at kulden kan holdes længere. Servér praktisk for dine gæster direkte fra udekøkkenet.- Rostfri och exklusiv finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Isbeholder til indbygning

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Vandhane med cocktailstation til indbygning

Servér kolde velsmagende drinks for dine gæster, og lad dit udekøkken blive midtpunktet ved alle sommerens festligheder i haven. Skab den perfekte barfornemmelse med din egen udendørs cocktailstation. En rustfri cocktailstation til indbygning i udekøkkenet med eksklusive detaljer og tilbehør. Med alt du har brug for, som iskøler, vask med både varmt og koldt vand, sæbepumpe, skærebræt og papirkurv.

- Eksklusiv detalje udendørs
- Stilren finish af rustfrit stål
- Servér drinks direkte fra udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Isbeholder til indbygning 70 cm

En isbeholder i udekøkkenet og du behøver aldrig mere at bekymre dig over lunkne drikkevarer. Isspand til indbygning med eksklusive detaljer og en rustfri finish. Et robust låg med håndtag i en solid konstruktion af stål 304 SS og med dobbelte isolerende lag, som betyder, at kulden kan holdes længere. Fyld op med is, og servér for dine gæster direkte fra udekøkkenet, isspanden er et must til hede sommerdage!

- Isbeholder 59,6 L
- Nem at rengøre
- Servér drikkevarer i udekøkkenet
- Dobbelte isolerede lag
- Luksuriøs detalje i udekøkkenet

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien