Bartilbehør - Myoutdoorkitchen.dk

Det er detaljerne, som skaber helheden i et køkken. Supplér derfor dit udekøkken med flotte detaljer såsom en CocktailPro eller en Cut & Clean Combo. Vores bartilbehør er forarbejdet i det bedste materiale - rustfrit stål 304 SS - og giver dig et komplet udekøkken.


Myoutdoorkitchen Built-in - Vandhane med cocktailstation til indbygning

Servér kolde velsmagende drinks for dine gæster, og lad dit udekøkken blive midtpunktet ved alle sommerens festligheder i haven. Skab den perfekte barfornemmelse med din egen udendørs cocktailstation. En rustfri cocktailstation til indbygning i udekøkkenet med eksklusive detaljer og tilbehør. Med alt du har brug for, som iskøler, vask med både varmt og koldt vand, sæbepumpe, skærebræt og papirkurv.

- Eksklusiv detalje udendørs
- Stilren finish af rustfrit stål
- Servér drinks direkte fra udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Isbeholder til indbygning

En isbeholder i udekøkkenet og du behøver aldrig mere at bekymre dig over lunkne drikkevarer. Isspand til indbygning med eksklusive detaljer og en rustfri finish. Et robust låg med håndtag i en solid konstruktion af stål 304 SS og med dobbelte isolerende lag, som betyder, at kulden kan holdes længere. Fyld op med is, og servér for dine gæster direkte fra udekøkkenet, isspanden er et must til hede sommerdage!

- Eksklusivt og rustfrit design
- Luksuriøs detalje i udekøkkenet
- Nem at rengøre
- Servér drikkevarer i udekøkkenet
- Dobbelte isolerede lag

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken