Døre udekøkken - Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Supplér dit udekøkken med en dør fra os. Du vælger blandt forskellige størrelser, designs og former. En dør til indbygning er praktisk at have i udekøkkenet og gør helheden endnu flottere. Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundetjeneste, og så hjælper vi dig hellere end gerne.


 

Myoutdoorkitchen - Built-in - Enkeltdør til indbygning

Dør til indbygning, i stilren finish af rustfrit stål 304 SS for høj kvalitet – hvor detaljerne, som gør den lille forskel, får fokus. En enkeltdør, der kan åbnes, med en stilren karm. Gør det nemt at organisere madlavningen udendørs. Indbyg og kombinér døren med andre stilfulde komponenter fra Myoutdoorkitchen, og skræddersy dit udekøkken helt efter dine ønsker.- Stilren dør med rustfri finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Nem installation
- Giver dig et unikt udekøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Dobbeltdør til indbygning

Dobbeltdør til indbygning med stilren finish af rustfrit materiale af 304 SS – for høj kvalitet og hvor detaljerne, som gør den lille forskel, får fokus. To solide døre, der kan åbnes, med en pragtfuld karm. Gør det nemt at organisere madlavningen udendørs. Indbyg og kombinér døren med andre stilfulde komponenter fra Myoutdoorkitchen, og skræddersy dit udekøkken helt efter dine ønsker.- Dobbeltdør med stilren, rustfri finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Nem installation
- Giver dig et unikt udekøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Enkeltdør til indbygning

Dør til indbygning, med stilren finish af rustfrit materiale af 304 SS - for bedste kvalitet. Praktisk enkeltdør med indvendig dørhylde som giver ekstra plads til større grillredskaber, skærebrætter eller krydderier. Organisér madlavningen udendørs med praktiske funktioner og rummelig opbevaring. Indbyg og kombinér døren med andre elegante komponenter fra Myoutdoorkitchen - skræddersy udekøkkenet efter dine behov og ønsker!

- Stilren dør med rustfri finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Nem installation
- Praktiske funktioner
- Giver dig et unikt udekøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Dobbeltdør til indbygning

Dobbeltdør til indbygning med stilren finish af rustfrit stål 304 SS - i bedste kvalitet. To døre, som kan åbnes, med indvendige dørhylder, glimrende at bruge og som har plads til større grillredskaber, skærebrætter eller krydderier. Organisér madlavningen udendørs med praktiske funktioner og rummelig opbevaring. Indbyg og kombinér dørene med andre elegante komponenter fra Myoutdoorkitchen - skræddersy udekøkkenet efter dine behov og ønsker!

- Dobbeltdør med stilren, rustfri finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Nem installation
- Giver dig et unikt udekøkken

Læs mere
 SunstoneMetal - Enkeltdør - Ventileret - Vertikal - Small

Enkeltdør i rustfri finish. Døren monteres vertikalt og tæt mod en væg med rum bagved, hvilket bevirker, at hele køkkenet får et ensartet udseende.

- Rustfri og moderne finish
- Monteres tæt mod en væg
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien