Døre - Myoutdoorkitchen.dk

Supplér dit udekøkken med en dør fra os. Du vælger blandt forskellige størrelser, designs og former. En dør til indbygning er praktisk at have i udekøkkenet og gør helheden endnu flottere. Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundetjeneste, og så hjælper vi dig hellere end gerne.


 

SunstoneMetal - Designer Series - Enkelt dør - Vertikal (B: 38,1 x H: 58,4 cm)

Rustfri vertikal dør i et stilrent design. Døren installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Indvendig dørhylde, som tilbyder praktisk opbevaring til grillværktøj eller større tilbehør. Denne dør indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér døren med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem at montere
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Dobbeltdør - Small (B: 76,2 x H: 58,4 cm)

Rustfri dobbeltdør i stilrent design. Døren installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Indvendige dørhylder, som tilbyder praktisk opbevaring til grillværktøj eller større tilbehør. Denne dør indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér døren med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer series - Dobbeltdør - Medium (B: 91,4 x H: 58,4 cm)

Rustfri dobbeltdør i et stilrent design. Døren monteres vertikalt og tæt mod en væg med et rum bagved, hvilket bevirker, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Produktet er en del af Sunstone designer series med moderne komponenter, som er perfekte til at kombinere efter egne ønskemål. Designer series er skabt til at passe i en sammensat løsning af flere moduler. Skab dit eget udekøkken helt efter egne ønskemål!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide