Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. GardenMaxX tilbyder dig alt og lidt til med sine praktiske opbevaringsløsninger, sit moderne design og sit slidstærke materiale: cortenstål. Find din favorit i GardenMaxXs brede sortiment, og nyd sene udendørsaftener omkring ilden – året rundt!


Myoutdoorkitchen - Ildsted - Nashville

Skab en varm og herlig atmosfære i haven! Nashville - et elegant ildsted fremstillet af stål i høj kvalitet. Lyset fra træet skabet et hyggeligt og varmende miljø at opholde sig omkring hele året.

Med den medfølgende grillrist har du også mulighed for at grille på perfekt glød - Ildstedet bliver uden tvivl det ultimative samlingssted udendørs!

- Mål: L51 x B51 x H130 cm
- Stilfuld finish i sort stål

Læs mere
 


GardenMaxX - Vilos Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Vilos Corten er en noget mindre variant, udmærket til dig som har lidt mindre plads til rådighed.

- (Bredde x dybde x højde) 37 x 37 x 122 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Vilos XL Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Vilos XL Corten er en af vores bestsellere og leveres med en praktisk opbevaringsplads under ildstedet.

- (Bredde x dybde x højde) 44 x 37 x 150 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Sanga XL Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Sanga Corten har et indsnævrende, rektangulært design, som ikke kun er graciøst – men også praktisk med sit store opbevaringsrum under ildstedet!

- (Bredde x dybde x højde) 44 x 44 x 150 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Pular XL Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Pular Corten er et rigtigt blikfang og en fantastisk dekoration i din have! Som mange af GardenMaxXs ildsteder leveres det med et praktisk opbevaringsrum, som giver et hyggeligt pust.

- (Bredde x dybde x højde) 54 x 43 x 150 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Pular XL Black

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Pular Black er et enestående alternativ til dig, der vil stikke af fra corten-trenden. Føler du for noget stilrent og klassisk, er Pular XL Black ildstedet til dig – en elegant ovn i koldtvalset stål og en varmebestandig sort farve, som passer ind i enhver have!

- (Bredde x dybde x højde) 54 x 43 x 150 cm
- Modstandsdygtig finish af koldtvalset stål

Læs mere
 GardenMaxX - Rengo XL Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Rengo Corten er vores cirkelformede bestseller! Som mange af GardenMaxXs ildsteder er det fremstillet af 1,6 mm tykt stål, som gør det modstandsdygtig både mod høje temperaturer og koldt og ubehageligt vejr.

- Ø 42 x 145 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Pinacate Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Pinacate Corten er en af GardenMaxXs mere luksuriøse og større enheder, som takket være sin størrelse er meget stabil. Ildstedet leveres desuden på hjul, som gør det meget nemt at flytte hyggehjørnet alt efter dine ønsker.

- (Bredde x dybde x højde) 90 x 47 x 150 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Chingo Corten

Et ildsted er det perfekte supplement til dit udekøkken. Med et tidløst og funktionelt design er det perfekt til både haven og udepladsen. Chingo Corten er vores højeste model – ikke mindre end 190 cm høj! Chingo er til dig, der ønsker noget enkelt, men fornemt at fuldende haven med. Ildstedet leveres med aftagelig askeskål og aftageligt grillnet.

- (Bredde x dybde x højde) 62 x 45 x 190 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 GardenMaxX - Woodbox Corten

Det perfekte supplement til dit ildsted. GardenMaxXs Woodbox tilbyder dig et stort opbevaringsrum, så du kan opbevare en større mængde brænde til din ovn. Med et nøjagtigt matchende design af cortenstål kan skuffen placeres sammen med andre enheder eller for sig selv.

- (Bredde x dybde x højde) 80 x 35 x 50 cm
- Modstandsdygtig finish af cortenstål

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide