Køleskabe - Myoutdoorkitchen.dk

Vil du supplere dit udekøkken og have alt, hvad du har brug for på ét og samme sted? Her tilbyder vi dig køleskabe til indbygning. Alle vores køleskabe er udstyret med funktioner, som letter din madopbevaring. Vi tilbyder køleskabe i forskellige designs, så du kan finde det køleskab, som passer til lige netop dit udekøkken! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundetjeneste og så hjælper vi dig.


Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Rustfrit)

Rustfrit køleskab med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Sort)

Stilrent køleskab i sort design med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i sort og rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken