Køleskabe - Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Vil du supplere dit udekøkken og have alt, hvad du har brug for på ét og samme sted? Her tilbyder vi dig køleskabe til indbygning. Alle vores køleskabe er udstyret med funktioner, som letter din madopbevaring. Vi tilbyder køleskabe i forskellige designs, så du kan finde det køleskab, som passer til lige netop dit udekøkken! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundetjeneste og så hjælper vi dig.


Myoutdoorkitchen - Built-in - Køleskab til udendørsbrug

Opbevar mad og drikke praktisk inden for rækkevidde i udekøkkenet. Eksklusivt køleskab til udendørsbrug i stilren og rustfri finish med en rummelig volumen på 145 liter. Køleskabet kan indbygges og har et vandtæt design med dør med tredobbelt glas, som betyder, at det både holder kulden og kan klare at stå ude i lave temperaturer. Dette køleskab til udendørsbrug har et digitalt betjeningspanel, en elektrisk temperaturmåler, som er nem at håndtere og justerbar temperatur fra 0-10 °C. Køleskabet har desuden indvendig LED-belysning, som forvandler udekøkkenet til en stemningsfyldt oase om aftenen.- Elegant og stilren finish i rustfrit
- Vandtæt design med dør med tredobbelt glas
- Køleskab til indbygning
- Forhøjer din udekøkkenoplevelse

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Rustfrit)

Rustfrit køleskab med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Sort)

Stilrent køleskab i sort design med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i sort og rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien