Køleskabe - Myoutdoorkitchen.dk

Vil du supplere dit udekøkken og have alt, hvad du har brug for på ét og samme sted? Her tilbyder vi dig køleskabe til indbygning. Alle vores køleskabe er udstyret med funktioner, som letter din madopbevaring. Vi tilbyder køleskabe i forskellige designs, så du kan finde det køleskab, som passer til lige netop dit udekøkken! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundetjeneste og så hjælper vi dig.


SunstoneMetal - Udendørs køleskab (B: 52 x H: 84,4 x D: 58,4 cm)

Udendørs køleskab i rustfri og eksklusiv finish. Let hele madlavningsprocessen i dit udekøkken ved at flytte køleskabet ud. Det bliver både flot og praktisk! Indvendigt tilbydes stor opbevaringsplads med 3 udtrækkelige hylder, som kan tilpasses efter dine behov. Døren er forsynet med 3 mindre hylder og en praktisk flaskeholder, som gør det nemt, når tørsten banker på.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gør hele madlavningsprocessen nemmere

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med køleskab 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og eksklusivt modul med køleskab, komplet i rustfrit stål. Køleskabet har en volumen på 92 liter og har indvendig belysning samt træhylder. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Temperatur: 2-10°C
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide