Moduler - Myoutdoorkitchen.dk

Her finder du de moduler, der kan anvendes til opbygningen af dit fritstående udekøkken. Vi tilbyder bl.a. grillmoduler, redskabsmoduler, hjørnemoduler og opbevaringsmoduler. I vores brede sortiment finder du alle de moduler, du får brug for i dit udekøkken. Er du usikker på, hvilke moduler du skal vælge, og hvor mange du får brug for? Kontakt vores kundeservice, og så hjælper teamet dig videre i processen.


 

Myoutdoorkitchen - Modul køleskab med dobbelte låger (B: 96 x H: 85,5 x D: 58 cm)

Fritstående modul køleskab med dobbelte låger i rustfri finish. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde ned til 3°C, lågerne kan også låses. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 



Myoutdoorkitchen - Modul med 4 skuffer (B: 83 x H: 85,5 x D: 58 cm)

Fritstående modul med 4 skuffer. Modulet giver dig god plads til at opbevare dine tørvarer. Toppen af modulet er perfekt at bruge som arbejdsflade, når man laver mad eller lignende. Et anvendeligt modul, som passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- God arbejdsflade på toppen

Læs mere
 



Myoutdoorkitchen - Modul med opvaskebord og opbevaringskuffer (B: 83 x H: 85,5 x D: 58 cm)

Fritstående modul med opvaskebord og opbevaringsskuffer. Før og efter brug af grillen har man brug for adgang til vandhane og arbejdsplads til at skylle kød og grøntsager, vaske hænder eller til at skære og hakke fødevarer. Under opvaskebordets plade er der 3 store opbevaringsrum, som kan rumme grillbestik, affaldsspand eller lignende. Et modul i topklasse – et must i dit udekøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- 3 store opbevaringsrum

Læs mere
 



Myoutdoorkitchen - Modul med køleskab og opbevaringsskab (B: 83 x H: 85,5 x D: 58 cm)

Fritstående modul med køleskab og opbevaringsskab helt i rustfrit stål. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde 3-10°C. Modulet har også et stort opbevaringsskab til tørvarer. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 



Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90 grader (B: 63 x H: 90 x D: 63 cm)

Hjørnemodul i 90 grader i rustfri finish. Dette modul tilbyder dig den perfekte løsning til at skabe et vinklet udendørs køkken. Fremstillet af det bedste materiale - 304 SS stål.

- Forbinder andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter looket på dit udekøkken

Læs mere
 



Myoutdoorkitchen - Kamado Modul

Indbyg din Kamado med dette specialudviklede modul, der gør det nemt at integrere den i det fritstående udekøkken. Foruden modulet indgår Kamado Medio, som er vores bedst sælgende model. Tag dit udekøkken til et helt nyt niveau med Kamado!

Læs mere
 



SunstoneMetal - Grillskab til gasgrill 3 brændere (B: 86,4 x H: 87,6 x D: 61,6 cm)

Eksklusivt og fritstående grillskab til gasgrill med 3 brændere i en rustfri finish. Grillskabet er unikt udformet med mange opbevaringsrum, der gør hverdagen lettere. Skabet leveres som standardmodel med en sidelåge til højre, som er tiltænkt anvendelse som affaldskurv, propantank eller lignende. Til venstre på skabet er der 2 store skuffer med en god opbevaringsplads til alle dine ting, såsom grillværktøj, bestik, tallerkner, saucer eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode opbevaringsskuffer
- Modulet passer til en Indbyggelig gasgrill med 3 brændere

Læs mere
 



SunstoneMetal - Grillskab til gasgrill 4 brændere (B: 101,6 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Eksklusivt fritstående grillskab til gasgrill med 4 brændere i rustfri finish. er unikt udformet med mange opbevaringsrum for at gøre livet lettere for brugeren. Skabet leveres som standard med en sidelåge til højre, som er tiltænkt anvendelse som affaldskurv, propantank eller lignende. Til venstre på skabet er der 3 store skuffer med god opbevaringsplads til alle dine behov såsom grillværktøj, bestik, tallerkner, saucer eller lignende.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode opbevaringsskuffer
- Til modulet passer en indbyggelig gasgrill med 4 brændere

Læs mere
 



SunstoneMetal - Redskabsskab med højrehængt låge (B: 50,8 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Fritstående redskabsskab med højrehængt låge. Skabet er gennemgående forarbejdet i det bedste materiale – rustfrit stål 304 SS. Skabets face panel er udskifteligt og specielt tilpasset til at indbygge en sidebrænder eller lignende. De nederste skabe er designet til opbevaring af tørvarer og propantank samt papirkurv eller lignende. Kort og godt et modul med et godt opbevaringsskab, som gør sig utroligt flot i dit udendørs køkken!

- Rustfri finish
- Godt opbevaringsskab
- Udskifteligt face panel
- Højrehængt låge

Læs mere
 



SunstoneMetal - Opbevaringsmodul - Vask med 2 låger - Small (B: 61 x H: 87,6 x D: 72,7 cm)

Opbevaringsmodul med 2 låger i en rustfri og eksklusiv finish. På indersiden af opbevaringsmodulet finder du et stort opbevaringsrum til tørvarer. Opbevaringsmodulet er helt lukket og opbevarer indholdet på bedste vis, uanset vejrforholdene. Perfekt i dit udendørskøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Helt lukket boks – den bedste opbevaring af tørvarer
- 6 hylder

Læs mere
 



SunstoneMetal - Hjørnemodul (B: 7,6 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Hjørnemodul med en rustfri finish. Dette modul tilbyder dig den perfekte løsning til at skabe et vinklet udendørskøkken. Forarbejdet af det bedste materiale – 304 SS stål.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Løfter dit udekøkken rent udseendemæssigt

Læs mere
 



SunstoneMetal - Opbevaringsmodul - Large (B: 91,5 x H: 87,6 x D: 71,7 cm)

Fritstående opbevaringsmodul til køleskab med en rustfri finish. Modulet er unikt designet og isoleret, så man kan indbygge et køleskab eller et vinkøleskab. Foran på venstre side af enheden er der et stik, der letter brugen af modulet. Både praktisk og eksklusiv – et must i dit udekøkken!

- Rustfri og eksklusiv finish
- Smart stik på forsiden
- Indbyg dit køleskab eller vinkøleskab

Læs mere
 



SunstoneMetal - opbevaringsskab med 4 hylder (B: 30,5 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Opbevaringsmodul med rustfri finish med skjulte udtrækkelige hylder og to aftagelige skuffer. Et perfekt modul til opbevaring af krydderier eller saucer. Et perfekt opbevaringsmodul til et komplet udekøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Smart opbevaring
- 4 hylder

Læs mere
 



SunstoneMetal - Grillskab til gasgrill med 5 brændere (B: 179 x H: 95 x D: 62 cm)

Eksklusivt og fritstående grillskab til gasgrill med 5 brændere i en rustfri finish. Grillskabet er unikt udformet og har godt opbevaringsplads, hvilket gør det lettere at anvende det. Skabet leveres med 2 opbevaringsskuffer forneden og 2 sidehylder til venstre og højre for grillen. Modellen er et førsteklasses produkt og er meget robust.

- Rustfri og eksklusiv finish
- Gode opbevaringsskuffer
- Modulet passer med en indbyggelig gasgrill, 5 brændere

Læs mere
 



SunstoneMetal - Ekstra komponent til modul (B: 15,2 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Ekstra komponent til modul i rustfri finish. Ekstremt anvendelig ved siden af et andet modul. Løser dine strømproblemer og løfter dit udekøkken-look!

- Rustfri finish
- Løser dine strømproblemer
- Løfter udseendet af dit udekøkken

Læs mere
 



SunstoneMetal - Endepanel (B: 2,5 x H: 76,5 x D: 71,8 cm)

Endepanel i rustfri finish. Endepanelet skaber et flottere udseende i dit udekøkken. Forarbejdet af 304 SS stål.

- Rustfri finish
- Giver dit udekøkken et løft

Læs mere
 



Steel - Modular system - Gasgrill 70 cm

Italienske Steel giver dig her en moderne og eksklusiv gasgrill i topklasse. Grillen har unikke og flotte detaljer og mange smarte funktioner såsom tre brændere i rustfrit stål, varmespredere i rustfrit stål, greb og håndtag i metal, opbevaringsrum og en grilloverflade på 20,8 dm². Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Fantastisk til al slags madlavning!

- Moderne gasgrill med mange smarte funktioner
- Eksklusive detaljer
- Design i rustfrit stål
- Fantastisk til al slags madlavning

Læs mere
 



Steel - Modular system - Modul med rangetop 90 cm

Italienske Steel giver dig her en moderne og eksklusiv rangetop i særklasse. Rangetoppen har unikke og flotte detaljer såsom seks brændere i rustfrit stål, greb og håndtag i metal, en grilloverflade på 41,6 dm² og to store opbevaringsskabe. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Fantastisk til al slags madlavning!

- Moderne rangetop med mange smarte funktioner
- Eksklusive detaljer
- Design i rustfrit stål
- Fantastisk til al slags madlavning

Læs mere
 



Steel - Modular system - Modul med køleskab 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og eksklusivt modul med køleskab, komplet i rustfrit stål. Køleskabet har en volumen på 92 liter og har indvendig belysning samt træhylder. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Temperatur: 2-10°C
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 120 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Modul med vask 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der et stort opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Modul med vask 90 cm

Italienske Steel giver os her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der to store opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



Steel - Modular system - Modul med vask 120 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der to store opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 



SunstoneMetal - Sokkel til moduler (B: 24,7 x H: 10 cm)

Sokkel i rustfri finish. Soklen er meget let at montere og skaber et flottere udseende i dit udekøkken. Forarbejdet af 304 SS stål.

- Rustfri finish
- Giver dit udekøkken et løft

Læs mere
 



Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide