Moduler udekøkken - Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Her finder du de moduler, der kan anvendes til opbygningen af dit fritstående udekøkken. Vi tilbyder bl.a. grillmoduler, redskabsmoduler, hjørnemoduler og opbevaringsmoduler. I vores brede sortiment finder du alle de moduler, du får brug for i dit udekøkken. Er du usikker på, hvilke moduler du skal vælge, og hvor mange du får brug for? Kontakt vores kundeservice, og så hjælper teamet dig videre i processen.

 Myoutdoorkitchen - Modul med opvaskebord og opbevaringsskab

Fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskab, i rustfri og moderne finish. Før og efter brug af grillen har man brug for adgang til vandhane og arbejdsplads til at skylle kød og grøntsager, vaske hænderne eller til at skære og hakke fødevarer. Et robust og holdbart modul af rustfrit stål - 304 SS. Under køkkenbordet findes 2 skabsdøre, der kan åbnes, med god opbevaringsplads på 2 hylder, hvor grillbestik, affaldsspand eller lignende kan opbevares på en praktisk og god måde. Et modul i topklasse - Et must i dit udekøkken!

- Rustfri og moderne finish
- Giver dit udekøkken rindende vand
- 2 store opbevaringspladser

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med opvaskebord og opbevaringsskab

Fritstående modul i et luksuriøst antracitgråt design med køkkenbord og opbevaringsskab. Før og efter brug af grillen har man brug for adgang til vandhane og arbejdsplads til at skylle kød og grøntsager, vaske hænderne eller til at skære og hakke fødevarer. Et robust og holdbart modul af rustfrit stål - 304 SS. Under køkkenbordet findes 2 skabsdøre, der kan åbnes, med god opbevaringsplads hvor grillbestik, affaldsspand eller lignende kan opbevares på en praktisk og god måde. Et modul i topklasse - Et must i dit udekøkken!

- Luksuriøs antracit finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Giver dit udekøkken rindende vand
- Stor opbevaringsplads

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Basismodul 180 cm (3 moduler) – Rustfri

Byg og lav dit eget modulkøkken udendørs! Rustfrit basismodul fra Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulsystem, som tilbyder dig mulighed for at vælge og tilføje valgfri kombinationer og funktioner. Basismodulet har plads til 3 integrerede moduler og er nemt at bygge på, flytte om på og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og fleksibel, hvor du får et personligt udekøkken tilpasset dine ønsker!

- Byg dit eget modulkøkken
- Stilrent design af rustfrit stål
- 180 cm skelet der kan bygges på
- Plads til 3 integrerede moduler

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret vaskmodul (Rustfri)

En vandhane og køkkenvask i udekøkkenet hjælper dig med hurtigt og nemt både at skylle, vaske og holde dine arbejdsflader rene, når du laver mad udendørs. Vaskmodulet har et integreret design med stilrene linjer i rustfrit stål. Vasken er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Linemodul-serie, hvor du kan tilpasse, udskifte og kombinere dit udekøkken efter egne behov og ønsker.

- Integreret vaskmodul
- Stilren finish i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret sidebrænder (Rustfri)

Sidebrænderen er et perfekt supplement og en praktisk funktion i udekøkkenet. Med en sidebrænder får du en ekstra flade i køkkenet til tilberedning af mindre retter eller tilbehør. Den integrerede sidebrænder har et stilrent design i rustfrit stål og er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder dig muligheden for at påbygge og kombinere valgfri moduler og funktioner efter behov.

- Integreret sidebrænder
- Stilrent design i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul med køleskab og opbevaringsskab

Fritstående modul med køleskab og opbevaringsskab helt i rustfrit stål. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde 3-10°C. Modulet har også et stort opbevaringsskab til tørvarer. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med køleskab og opbevaringsskab

Fritstående modul med køleskab og smart skabsopbevaring ved siden af. Modulet har et elegant antracit design, fremstillet i rustfrit stål 304SS, og har et indbygget opbevaringsskab, som betyder, at du kan opbevare dit tilbehør og samtidigt frigøre ekstra arbejdsplads i dit udekøkken. Køleskabet har elegant belysning, kompressorkøling og kan holde 3 til 10 °C, som betyder, at dine drikkevarer altid er klar til servering i udekøkkenet – desuden perfekt til sommerens grillfester!

- Moderne antracit finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul køleskab med dobbelte låger

Fritstående modul køleskab med dobbelte låger i rustfri finish. Køleskabet har kompressorkøling og kan holde ned til 3°C. Passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- Køleskab med hylder

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul køleskab med dobbelte låger

Fritstående køleskab med dobbeltdøre i moderne og stilren antracit finish. Et solidt køleskab som kan anvendes til at køle og opbevare råvarer eller drikkevarer i kort afstand fra grillen. Køleskabet rummer 126 liter, har 2 døre, 6 rummelige rustfri hylder, kompressorkøling og kan holde ned til 3 °C. Køleskabet er desuden forsynet med LED-belysning, som giver udekøkkenet en skøn følelse, og som forgylder hele udepladsen i aftenmørket.

- Fritstående modul
- Moderne antracit finish
- Rustfrit stål - 304 SS
- Køleskab med hylder

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Kamado Modul

Indbyg din Kamado med dette specialudviklede modul, der gør det nemt at integrere den i det fritstående udekøkken. Foruden modulet indgår Kamado Medio, som er vores bedst sælgende model. Tag dit udekøkken til et helt nyt niveau med Kamado!Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Modul

Nu findes vores populære modul til Kamado også i antracitgråt! Indbyg din Kamado med dette unikke og specialfremstillede modul, så dit fritstående udekøkken får et ensartet udseende. Robust og holdbart design i høj kvalitet, modulet er fremstillet 100 % af rustfrit stål 304. Foruden modulet medfølger Kamado Medio-grillen, som også er vores bedst sælgende model. Hæv dit udekøkken til et nyt niveau, og vælg en Kamado!

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul med opbevaringsskab

Fritstående modul med rummeligt opbevaringsskab. Et robust og stilrent modul med eksklusivt design af rustfrit stål 304. Opbevaringsskabet har to døre, der kan åbnes, og 3 indvendige hylder som giver god plads til alle former for opbevaring. Til ekstra arbejdsplads i udekøkkenet kan toppen på modulet anvendes som arbejdsbord - perfekt når man vil forberede eller servere mad med grillen inden for rækkevidde. Et anvendeligt modul som passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Rustfrit stål 304
- Fritstående opbevaringsmodul
- Ekstra arbejdsflade
- Indvendige hylder til opbevaring

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med opbevaringsskab

Fritstående modul med rummeligt opbevaringsskab. Robust og stilrent modul med et eksklusivt design i antracit og rustfrit stål 304. Opbevaringsskabet har to døre, der kan åbnes, og 3 indvendige hylder som giver god plads til alle former for opbevaring. Til ekstra arbejdsplads i udekøkkenet kan toppen på modulet anvendes som arbejdsbord - perfekt når man vil forberede eller servere mad med grillen inden for rækkevidde. Et anvendeligt modul som passer perfekt ind i udekøkkenet!

- Eksklusivt antracit design
- Rustfrit stål 304
- Fritstående opbevaringsmodul
- Ekstra arbejdsflade
- Indvendige hylder til opbevaring

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples er en fritstående, træfyret pizzaovn i et stilrent design af rustfrit stål i høj kvalitet. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.- 100 % rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples - virkeliggør drømmen om et fuldendt udekøkken! Fritstående og brændefyret pizzaovn i et luksuriøst og stilrent, antracit design. Denne pizzaovn har en meget høj kvalitet og er udelukkende fremstillet af rustfrit stål 304. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- Brændefyret pizzaovn
- Antracit stilrent design
- Rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – skuffemodul

Praktisk udendørs opbevaring! Et smalt skuffemodul med 4 rummelige skuffer, som betyder, at du nemt holder orden og overblik i udekøkkenet. Opbevaringsmodulet er fritstående og har en robust og stilren konstruktion af rustfrit stål 304 SS, som sørger for, at du på praktisk vis kan opbevare redskaber og tilbehør tæt ved din grill.

- Rustfri og moderne finish
- Fritstående modul
- 4 udtrækkelige skuffer
- God arbejdsflade på toppen

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Black Collection – skuffemodul

Praktisk udendørs opbevaring! Et smalt skuffemodul med 4 rummelige skuffer, som betyder, at du nemt holder orden og overblik i udekøkkenet. Opbevaringsmodulet er fritstående og har et lækkert design i antracit med robust konstruktion af rustfrit stål 304 SS, som sørger for, at du på praktisk vis kan opbevare redskaber og tilbehør tæt ved din grill.

- Moderne finish i antracit
- Fritstående modul
- 4 udtrækkelige skuffer
- God arbejdsflade på toppen

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 45°

Rustfrit hjørnemodul med en vinkel på 45 grader - perfekt til brug hvis du ønsker et åbent og rummeligt udekøkken at arbejde og lave mad i. Hjørnemodulet er utrolig holdbart, da det udelukkende er af rustfrit stål 304 SS for bedste kvalitet. Det har en perfekt pasform og kan placeres i et hjørne på din altan eller udeplads. Modulets top giver dig en god arbejdsflade samtidigt med, du får en ekstra afsætningsflade, praktisk og smidig til madlavning tæt ved grillen.

- 45 graders vinkel
- Rustfrit stål 304 SS i høj kvalitet
- Forlænger udekøkkenet
- Giver dig et rummeligt udekøkken at lave mad i

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul i 90 grader i rustfri finish. Dette modul tilbyder dig den perfekte løsning til at skabe et vinklet udendørs køkken. Fremstillet af det bedste materiale - 304 SS stål.

- Forbinder andre moduler
- 90 graders vinkel
- Løfter looket på dit udekøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90°

Hjørnemodul på 90 grader i flot antracitgråt finish. Forlæng dit udekøkken med en større arbejdsflade! Dette modul tilbyder dig den perfekte løsning til at skabe et vinklet udekøkken. Fremstillet af rustfrit stål 304 SS i høj kvalitet. Med perfekt pasform til placering i et vilkårligt hjørne på din altan eller udeplads.

- Stilren antracit finish
- Forener andre moduler
- 90 graders vinkel
- Hæver dit udekøkkens udseende

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Hjørnemodul 90° - Large

Fritstående hjørnemodul med opbevaringsskab på 90 grader. I eksklusiv og stilren finish, fremstillet udelukkende af rustfrit stål - 304 i bedste kvalitet. Drømmen om nabolagets mest imponerende udekøkken kan nemt virkeliggøres ved at indbygge et hjørnemodul. Med dette stabile hjørnemodul kan udekøkkenet bygges i en 90 graders vinkel, det giver et fantastisk åbent og rummeligt område til madlavning udendørs. Perfekt pasform til et hjørne på din altan eller udeplads.

- 90 graders vinkel
- Stilrent design af rustfrit stål 304
- Hylder med indvendig opbevaring
- Perfekt pasform til altanen eller udepladsen

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hjørnemodul 90° - Large

Fritstående hjørnemodul med opbevaringsskab på 90 grader. Moderne og luksuriøst antracitgråt design. Drømmen om nabolagets mest imponerende udekøkken kan nemt virkeliggøres ved at indbygge et hjørnemodul. Hele modulet er fremstillet af rustfrit stål - 304 i højeste kvalitet. Med dette stabile hjørnemodul kan udekøkkenet bygges i en 90 graders vinkel, det giver et fantastisk åbent og rummeligt område til madlavning udendørs. Perfekt pasform til et hjørne på din altan eller udeplads.

- Flot antracit finish
- 90 graders vinkel
- 100 % rustfrit stål - 304 SS
- Hylder med indvendig opbevaring
- Perfekt pasform til altanen eller udepladsen

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul med dobbelte sidebrændere

Opgradér udekøkkenet, og investér i en fritstående sidebrænder. Et fantastisk og praktisk modul at have i haven, og som åbner op for alsidig udendørs madlavning. Dette er et helt fritstående modul med dobbelte sidebrændere i solid og eksklusiv finish af rustfrit stål 304 SS. En sidebrænder ved siden af grillen har mange praktiske funktioner, samtidigt med den gør madlavningen sjovere - Tag chancen, og udvid din kulinariske viden!

- Dobbelte sidebrændere
- Praktiske funktioner i udekøkkenet
- Eksklusiv rustfri finish
- Du kan koge eller stege dit grilltilbehør

Læs mere
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Modul med dobbelte sidebrændere

Opgradér udekøkkenet, og investér i en fritstående sidebrænder. Et fantastisk og praktisk modul at have i haven, og som åbner op for alsidig udendørs madlavning. Dette er et fritstående modul i et flot antracitgråt design med dobbelte sidebrændere. Solid og eksklusiv finish af rustfrit stål 304 SS - i højeste kvalitet. En sidebrænder ved siden af grillen har mange praktiske funktioner, samtidigt med den gør madlavningen sjovere - Tag chancen, og udvid din kulinariske viden!

- Dobbelte sidebrændere
- Praktiske funktioner i udekøkkenet
- Stilren finish i antracit og rustfrit stål
- Du kan koge eller stege dit grilltilbehør

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-pande - også kaldet stegeplade - er et must for en rigtig udendørskok! Teppanyaki er en madlavningsstil, som man har kendt i lang tid, fantastisk at anvende til at wokke, stege eller koge kød og grøntsager. En topmoderne stegeplade af rustfrit stål med 3 kraftige blus og batteridrevet elektrisk piezo-tænding som betyder, at du kommer direkte i gang med madlavningen. Robuste greb med blå LED-belysning som giver udekøkkenet en effektfuld følelse om aftenen. En teppanyaki-pande i topklasse - servér maden for gæsterne direkte fra panden. Sammen med grillen får du en helt unik madlavningsoplevelse!- Rustfri og stilren finish
- Fritstående
- 3 mm teppanyaki-plade
- Perfekt til at wokke eller stege kød og grøntsager
- Servér maden direkte fra panden

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Modul

Teppanyaki-pande - også kaldet stegeplade - er et must for en rigtig udendørskok! Teppanyaki er en madlavningsstil, som man har kendt i lang tid, fantastisk at anvende til at wokke, stege eller koge kød og grøntsager. En topmoderne stegeplade i antracitgråt design og rustfrit stål med 3 kraftige blus, og batteridrevet elektrisk piezo-tænding som betyder, at du kommer direkte i gang med madlavningen. Robuste greb med blå LED-belysning som giver udekøkkenet en effektfuld følelse om aftenen. En teppanyaki-pande i topklasse - servér maden for gæsterne direkte fra panden. Sammen med grillen får du en helt unik madlavningsoplevelse!

- Luksuriøs antracit finish
- Fritstående
- Rustfrit stål - 304 SS
- 3 mm teppanyaki-plade
- Perfekt til at wokke eller stege kød og grøntsager

Læs mere
 Skeldervik – Fritstående skuffemodul

Fritstående skuffemodul med enkeltskuffe i eksklusiv silkemat sort finish. Skuffemodulet formgives på skønneste vis af skandinaviske stilrene linjer og med kombinationen af højlegeret rustfrit stål 304-SS. Et funktionelt modul med solid aflastningsflade og arbejdsbord af rustfrit stål til alle forberedende festligheder ved grillen.

- Silkemat sort finish
- Eksklusivt design af rustfrit stål og trædetaljer
- Stort arbejdsbord
- Skandinavisk design
- Rummelig opbevaring

Læs mere
 Skeldervik – Fritstående modul med vask

Skab et funktionelt udekøkken med rindende vand! Fritstående vaskemodul af højlegeret rustfrit stål – 304 SS for bedste kvalitet. Effektfulde detaljer af krom som bryder mod den sorte silkematte overfladefinish. Modulet har en solid konstruktion og er fremstillet af bæredygtige komponenter, som er sammensat i et unikt skandinavisk design. Dette modul giver dig adgang til rindende vand, hvilket letter rengøring af både arbejdsflader og hænder ved al madlavning udendørs.

- Silkemat sort finish
- Eksklusivt design af rustfrit stål og trædetaljer
- Svenskfremstillet
- Skandinavisk design

Læs mere
 Skeldervik – Fritstående hjørnemodul

Hjørnemodul i skandinavisk design med stilrene lige linjer og funktionelt design i høj kvalitet. En elegant sammensætning med omhyggeligt udvalgte komponenter af højlegeret rustfrit stål 304 SS. Sammen med den sorte silkematte overflade giver hjørnemodulet et eksklusivt og neddroslet look, som passer ind i alle miljøer. Modulet er letplaceret på udepladsen og fungerer udmærket ved brug som en mindre køkkenø, aflastningsbord eller sidebord i udekøkkenet.

- Skandinavisk design
- Luksuriøst design af rustfrit stål og trædetaljer
- Svenskfremstillet
- Silkemat sort finish

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Basismodul 120 cm (2 moduler) – Rustfri

Byg og lav dit eget modulkøkken udendørs! Rustfrit basismodul fra Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulsystem, som tilbyder dig mulighed for at vælge og tilføje valgfri kombinationer og funktioner. Basismodulet har plads til 2 integrerede moduler og er nemt at bygge på, flytte om på og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og fleksibel, hvor du får et personligt udekøkken tilpasset dine ønsker!

- Byg dit eget modulkøkken
- Stilrent design af rustfrit stål
- 120 cm skelet der kan bygges på
- Plads til 2 integrerede moduler

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Basismodul 120 cm (2 moduler) – Sort

Byg og lav dit eget modulkøkken udendørs! Sort basismodul fra Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulsystem, som tilbyder dig mulighed for at vælge og tilføje valgfri kombinationer og funktioner. Basismodulet har plads til 2 integrerede moduler og er nemt at bygge på, flytte om på og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og fleksibel, hvor du får et personligt udekøkken tilpasset dine ønsker!

- Byg dit eget modulkøkken
- elegant sort design
- 120 cm skelet der kan bygges på
- Plads til 2 integrerede moduler

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret gasgrill (5 blus) – Rustfri

Moderne integreret gasgrill af rustfrit stål med 5 effektive blus. Med en elegant og praktisk gasgrill er det nemt at skabe herlige grillstunder udendørs. Denne grill er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for at kombinere og designe et personligt udekøkken, som tilgodeser dine behov.

- Gasgrill med 5 blus
- Integreret design af rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret gasgrill (5 blus) – Sort

Moderne integreret gasgrill i sort finish med 5 kraftige blus. Med en elegant og praktisk gasgrill er det nemt at skabe herlige grillstunder udendørs. Denne grill er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for at kombinere og designe et personligt udekøkken, som tilgodeser dine behov.

- Gasgrill med 5 blus
- Integreret sort design
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret vaskmodul (Sort)

En vandhane og køkkenvask i udekøkkenet hjælper dig med hurtigt og nemt både at skylle, vaske og holde dine arbejdsflader rene, når du laver mad udendørs. Vaskmodulet har et sort integreret design med stilrene linjer. Vasken er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Linemodul-serie, hvor du kan tilpasse, udskifte og kombinere dit udekøkken efter egne behov og ønsker.

- Integreret vaskmodul
- Elegant sort finish
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret sidebrænder (Sort)

Sidebrenneren er et perfekt supplement til utekjøkkenet, med en anvendelig funksjon. Med en sidebrenner får du et ekstra tilberedningsområde for mindre retter eller tilbehør. Den integrerede sidebrænder har et sort, stilrent design og er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder dig muligheden for at påbygge og kombinere valgfri moduler og funktioner efter behov.

- Integreret sidebrænder
- Stilrent sort design
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Basismodul 180 cm (3 moduler) – Sort

Byg og lav dit eget modulkøkken udendørs! Sort basismodul fra Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulsystem, som tilbyder dig mulighed for at vælge og tilføje valgfri kombinationer og funktioner. Basismodulet har plads til 3 integrerede moduler og er nemt at bygge på, flytte om på og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og fleksibel, hvor du får et personligt udekøkken tilpasset dine ønsker!

- Byg dit eget modulkøkken
- Eksklusivt sort design
- 180 cm skelet der kan bygges på
- Plads til 3 integrerede moduler

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Basismodul med dør 120 cm (2 moduler) – Rustfrit

Byg og lav dit eget modulkøkken udendørs! Solidt basismodul i rustfri design med rummeligt opbevaringsskab fra Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulsystem, som tilbyder dig mulighed for at vælge og tilføje valgfri kombinationer og funktioner. Basismodulet har plads til 2 integrerede moduler og er nemt at bygge på, flytte om på og kombinere med alle Nordic Lines moduler. Praktisk og fleksibel, hvor du får et personligt udekøkken tilpasset dine ønsker!

- Byg dit eget modulkøkken
- Stilrent design af rustfrit stål
- 120 cm skelet der kan bygges på
- Opbevaringsskab med døre
- Plads til 2 integrerede moduler

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Rustfrit)

Rustfrit køleskab med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Fritstående køleskab (Sort)

Stilrent køleskab i sort design med opbevaringsskuffe. Med et køleskab kan du udnytte udekøkkenets fulde potentiale, samtidigt med det letter forberedelserne udendørs og holder din mad og dine drikkevarer kolde inden servering. Køleskabet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie til påbygning. En god grilløl er den, som kommer direkte fra udekøkkenet!

- Køleskab br> - Matchende design i sort og rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Hjørnemodul og arbejdsbord 60 cm (Rustfrit)

Rustfrit hjørnemodul i stilrent og åbent design med lige linjer. Forlæng dit udekøkken eller lav et bredt og luftigt arbejdsmiljø. Med et hjørnemodul kan du placere køkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel, som indrammer og giver din udeplads karakter. Hjørnemodulet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, hvormed du kan bygge og kombinere funktioner efter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbejdsbord 60 cm
- Anbring dit udekøkken i en flot vinkel
- Stilrent design i rustfrit stål
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Hjørnemodul og arbejdsbord 60 cm (Sort)

Sort hjørnemodul i stilrent og åbent design med lige linjer. Forlæng dit udekøkken eller lav et bredt og luftigt arbejdsmiljø. Med et hjørnemodul kan du placere køkkenet i en elegant L- eller U-formet vinkel, som indrammer og giver din udeplads karakter. Hjørnemodulet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, hvormed du kan bygge og kombinere funktioner efter egne ønsker.

- Hjørnemodul med arbejdsbord 60 cm
- Anbring dit udekøkken i en flot vinkel
- Elegant sort finish
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med hylder 120 cm (Rustfri)

Rustfrit arbejdsbord i stilrent og åbent design med 3 praktiske hylder. Et aflastningsbord er en smart og hjælpende løsning til dig, der ønsker mere plads, når du laver mad. Arbejdsbordet er 120 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 120 cm
- Stilrent design i rustfrit stål
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med hylder 120 cm (Sort)

Sort arbejdsbord i stilrent og åbent design med 3 praktiske hylder. Et aflastningsbord er en smart og hjælpende løsning til dig, der ønsker mere plads, når du laver mad. Arbejdsbordet er 120 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 120 cm
- Stilrent sort design
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med dør 120 cm (Rustfri)

Rustfrit arbejdsbord i solidt og matchende design med rummeligt opbevaringsskab. Et aflastningsbord er en smart og hjælpende løsning til dig, der ønsker mere plads, når du laver mad. Arbejdsbordet er 120 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 120 cm, med opbevaringsskab
- Solidt og matchende design i rustfrit
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med hylder 180 cm (Rustfri)

Et solidt arbejdsbord til dig der ønsker fri plads, når du laver mad udendørs. Rustfrit arbejdsbord i stilrent og åbent design med 3 praktiske hylder. Arbejdsbordet er 180 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 180 cm
- Stilrent design i rustfrit stål
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Arbejdsbord med hylder 180 cm (Sort)

Et solidt arbejdsbord til dig der ønsker fri plads, når du laver mad udendørs. Sort arbejdsbord i stilrent og åbent design med 3 praktiske hylder. Arbejdsbordet er 180 cm bredt og kan placeres ved siden af grillen eller anvendes som en fritstående køkkenø. Arbejdsbordet indgår i Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for frit at kombinere et personligt udekøkken tilpasset efter dine ønsker!

- Arbejdsbord 180 cm
- Stilrent sort design
- Fritstående køkkenø eller sidebord i udekøkkenet

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret kulgrill (Rustfri)

Fleksibel kulgrill med matchende design i rustfrit stål. Glæd dig over herlige udendørs grillaftener, og føl den karakteristiske smag, som kun en kulgrill kan give. Kulgrillen har en integreret konstruktion og er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for at kombinere og designe et personligt udekøkken, som tilgodeser dine behov.

- Fleksibel kulgrill
- Integreret design i rustfrit stål
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret kulgrill (Sort)

Fleksibel kulgrill med matchende sort design. Glæd dig over herlige udendørs grillaftener, og føl den karakteristiske smag, som kun en kulgrill kan give. Kulgrillen har en integreret konstruktion og er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for at kombinere og designe et personligt udekøkken, som tilgodeser dine behov.

- Fleksibel kulgrill
- Integreret sort design
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Nordic Line – Integreret gasgrill (2 blus) – Sort

Lille og fleksibel integreret gasgrill med 2 blus. Stilrent sort design med praktiske funktioner i fokus. Gasgrillen er en del af Myoutdoorkitchens fleksible Nordic Line-modulserie, som tilbyder muligheden for at kombinere og designe et personligt udekøkken, som tilgodeser dine behov.

- Gasgrill med 2 blus
- Integreret sort design
- Byg dit eget modulkøkken

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Skuffemodul

Fritstående modul med 3 udtrækkelige skuffer af rustfrit stål. I dette modul kan du opbevare tørvarer, samtidigt med du bruger arbejdsbordet til at forberede mad eller som aflastningsbord. Modulet står på hjul og kan nemt flyttes for at kombinere det med øvrige Inox Range-moduler. Et praktisk supplement til alle udekøkkener!

- Skuffemodul
- 3 store skuffer
- Ekstra arbejdsområde
- Design i rustfrit stål

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med køkkenbord

Praktisk fritstående modul med køkkenbord og opbevaringsskab. Køkkenbordsmodulet matcher de resterende Inox Range-moduler og er fremstillet af rustfrit stål. Vasken tilbyder overdådig plads og har koldtvandstilkobling, som kan anvendes både til at skylle grøntsager og til at vaske hænder. Under køkkenbordet findes to opbevaringsskabe med plads til en affaldsspand, tallerkener, grillredskaber og lignende. En lille, men elsket detalje er den integrerede kapselåbner i fronten, som betyder, at du slipper for at lede efter en åbner, når du vil slukke tørsten.

- Design i rustfrit stål
- Modul med vask og opbevaringsskab
- Ekstra arbejdsområde

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med sidebrænder

Investér i en sidebrænder, og tilbered alt dit tilbehør udendørs, samtidigt med du griller! Sidebrænderne fra Inox Range er fremstillet af rustfrit stål og har 2 højeffektive blus, som giver dig mulighed at koge og stege på forskellige temperaturer samtidigt.

- Rustfrit stål finish
- Doble sidebrennere
- Du kan koge eller stege dit grilltilbehør

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Køleskabsmodul

Hav altid mad og drikkevarer lige ved hånden! Det fritstående køleskabsmodul tilbyder en stor arbejdsflade, hvor du kan forberede grilningen. Køleskabet i modulet har en volumen på 145 liter, og temperaturen kan indstilles til mellem 0 og 10 °C. Glasdør med trippelhærdet glas, som betyder, at køleskabet også kan stå ude ved lave temperaturer. Køleskabet er ikke kun praktisk at have i udekøkkenet, men skaber desuden med sin LED-belysning en magisk atmosfære om aftenen.

- Køleskabsmodul 145 L
- Justerbar temperatur (0-10 °C)
- Stilren finish af rustfrit stål
- Blå LED-belysning

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Modul med pizzaovn

Fritstående modul med brændefyret pizzaovn af rustfrit stål. Anvend dit udekøkken til mere end blot at grille – invester i en pizzaovn, så du kan opleve glæden ved at arbejde med mad og ild på en ny og spændende måde. Forkæl dine nære og kære med en udsøgt pizza direkte fra den brændefyrede pizzaovn. For at oplevelsen skal blive komplet, leveres pizzaovnen med tilbehør som pizzaspade, pizzaskærer og rengøringsbørste, som kan fastgøres til højre eller venstre på grillen.

- Modul med brændefyret pizzaovn
- Grillflade: 60 x 53,5 cm
- Pizzaspade, pizzaskærer, og rengøringsbørste medfølger
- Rustfrit stål finish
- 2 opbevaringsskabe

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Hjørnemodul 90°

Fritstående 90 graders hjørnemodul med et stilrent og enkelt design af rustfrit stål. Placér dit havekøkken i en herlig vinklet form, med en rummelig og åben overflade som giver dig og dine gæster godt med arbejdsplads, så I kan lave herlige grillretter sammen. Hjørnemodulet kan kombineres med andre Inox Range-moduler og giver dig friheden til at skabe et udekøkken efter dine drømme.

- Hjørnemodul 90 graders vinkel
- Forener andre moduler
- Hæver dit udekøkkens udseende

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Fritstående gasgrill med 4 gasblus og infrarød brænder

Robust gasgrill af rustfrit stål. Den fritstående grill har 4 højeffektive gasblus og 1 infrarød brænder, og deres temperatur reguleres vha. 5 greb. Gasgrillen er forsynet med en grillrist, en varmholdningsrist og en fedtopsamler af rustfrit stål, som gør både madlavning og renholdning nem. Også håndtag og det dobbeltsidede dæksel med indbygget termometer er fremstillet af rustfrit stål. Rotisseriet er en af grillens højdepunkter, et roterende grillspyd som muliggør langsom grilning for saftigt kød og saftige grøntsager.

- 4 gasblus og infrarød brænderbr> - Rustfrit stål finish
- Rotisserie inkluderet

Læs mere
 Indu+ - Fritstående arbejdsbord med køkkenvask - Arvid

Fleksibelt og fritstående arbejdsbord med vask og hane som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse. Udlev dine udekøkkendrømme! Robust arbejdsoverflade og med adgang til hane og rindende vand - bliver det nemt at skylle grøntsager, vaske hænder og skære og hakke fødevarer. Indbygget knivholder for en organiseret arbejdsoverflade, hvor du har redskaberne lige ved hånden.

- Fritstående arbejdsbord på hjul
- Praktisk opbevaring
- Elegant og tidløst design

Læs mere
 Indu+ - Fritstående drinkvogn - Iceboy

Iceboy - en fritstående drinkvogn med udtrækkelig bordplade og indbygget isbeholder. Modulet er fritstående og på hjul, som gør det nemt at tage frem, og det kan placeres et vilkårligt sted i din have, på din udeplads eller terrasse. Elegant og tidløst design af massivt teaktræ og en matsort aluminiumsramme - sammen giver det kombinationen et levende indtryk, samtidigt med den er meget nemt at holde. Drinkvognen er nem at placere og desuden et flot møbel at have udendørs. Bordpladen kan trækkes ud og gør den perfekt til brug som sidebord, kogeø og drinkvogn. Med god arbejdsoverflade kan du både forberede og servere på stedet - Hold dine flasker afkølede i isbeholderen, disk op med en herlig buffet med snacks, eller hvorfor ikke en lækker skaldyrsbuffet?

- Fritstående og nem at placere efter behov og plads
- Flot og praktisk møbel når du har gæster på besøg
- Kombiner som sidebord, kogeø og drinkvogn


Læs mere
 Indu+ - Fritstående arbejdsbord med køkkenvask - Arvid

Fleksibelt og fritstående arbejdsbord med vask og hane som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse. Udlev dine udekøkkendrømme! Robust arbejdsoverflade og med adgang til hane og rindende vand - bliver det nemt at skylle grøntsager, vaske hænder og skære og hakke fødevarer. Indbygget knivholder for en organiseret arbejdsoverflade, hvor du har redskaberne lige ved hånden.

- Fritstående arbejdsbord på hjul
- Praktisk opbevaring
- Elegant og tidløst design

Læs mere
 Indu+ - Fritstående grillvogn (Gazzgrill)

Gazzgrill grillvogn - det mobile udekøkken som maksimerer din udendørs madlavningsoplevelse! Fritstående udekøkken med stor fleksibilitet som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse - aldrig tidligere har det været så bekvemt at lave mad ude! Dette udekøkken tilbyder en unik 2-i-1-løsning med kombineret gasgrill og stegeplade med låg – perfekt når du vil grille, stege eller koge maden samtidigt! Her tilbydes alt, du kan forvente dig af et udekøkken: En udvidet bordplade for ekstra arbejdsoverflade, en indbygget knivholder og en praktisk skuffe til opbevaring af grilltilbehør og lignende.

- Mobilt udekøkken for maksimal madlavningsoplevelse
- 2-i-1-løsning med kombineret grill og stegeplade
- Praktisk knivholder ved grillen
- Inkluderer grilldæksel og temperaturmåler

Læs mere
 Indu+ - Fritstående grillvogn (Gazzgrill)

Gazzgrill grillvogn - det mobile udekøkken som maksimerer din udendørs madlavningsoplevelse! Fritstående udekøkken med stor fleksibilitet som kan placeres hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse - aldrig tidligere har det været så bekvemt at lave mad ude! Dette udekøkken tilbyder en unik 2-i-1-løsning med kombineret gasgrill og stegeplade med låg – perfekt når du vil grille, stege eller koge maden samtidigt! Her tilbydes alt, du kan forvente dig af et udekøkken: En udvidet bordplade for ekstra arbejdsoverflade, en indbygget knivholder og en praktisk skuffe til opbevaring af grilltilbehør og lignende.

- Mobilt udekøkken for maksimal madlavningsoplevelse
- 2-i-1-løsning med kombineret grill og stegeplade
- Praktisk knivholder ved grillen
- Inkluderer grilldæksel og temperaturmåler

Læs mere
 Indu+ - Fritstående udekøkken - Induktionsplade og Teppanyaki-modul - Arvid

Foretag en kulinarisk rejse i dit hjem, og behersk kunsten ved teppanyaki-madlavning med et fritstående udekøkken med induktionsplade og teppanyaki-plade. Teppanyaki er en japansk madlavningsstil, som er fantastisk at anvende til at wokstege, stege eller koge kød og grøntsager – og med en induktionsplade kan du på praktisk vis tilberede andet tilbehør, som ris og kartofler, ved siden af. Arbejdsbordet er i et elegant og tidløst design af teaktræ og en matsort aluminiumsramme. Nem og fleksibel at flytte og placere hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse – så du har alle forudsætningerne for at tage din madlavning til nye højder!

- Fritstående modul
- Induktionsplade og teppanyaki-stegeplade i ét
- Praktisk opbevaring


Læs mere

 Indu+ - Fritstående udekøkken - Induktionsplade og Teppanyaki-modul - Arvid

Foretag en kulinarisk rejse i dit hjem, og behersk kunsten ved teppanyaki-madlavning med et fritstående udekøkken med induktionsplade og teppanyaki-plade. Teppanyaki er en japansk madlavningsstil, som er fantastisk at anvende til at wokstege, stege eller koge kød og grøntsager – og med en induktionsplade kan du på praktisk vis tilberede andet tilbehør, som ris og kartofler, ved siden af. Arbejdsbordet er i et elegant og tidløst design af teaktræ og en hvid aluminiumsramme. Nem og fleksibel at flytte og placere hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse – så du har alle forudsætningerne for at tage din madlavning til nye højder!

- Fritstående modul
- Induktionsplade og teppanyaki-stegeplade i ét
- Praktisk opbevaring


Læs mere

 Indu+ - Fritstående udekøkken - Teppanyaki-modul - Arvid

At lave mad er en kunst, som alle kan beherske. Med et fritstående udekøkken med en teppanyaki-stegeplade får du en solid madlavningsflade – perfekt til at wokstege, stege eller koge kød og grøntsager – du kommer på ingen tid til lave mad som en prof! Arbejdsbordet, som er i et elegant og tidløst design af massivt teaktræ og matsort aluminiumsramme, har en indbygget knivholder og praktisk skuffe til opbevaring – alt du behøver til en nær madlavning. Det er nemt at flytte og placere udekøkkenet hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse.

- Fritstående teppanyaki-stegeplade
- Praktisk opbevaring
- Elegant og tidløst design


Læs mere

 Indu+ - Fritstående udekøkken - Teppanyaki-modul - Arvid

At lave mad er en kunst, som alle kan beherske. Med et fritstående udekøkken med en teppanyaki-stegeplade får du en solid madlavningsflade – perfekt til at wokstege, stege eller koge kød og grøntsager – du kommer på ingen tid til lave mad som en prof! Arbejdsbordet, som er i et elegant og tidløst design af massivt teaktræ og en hvid aluminiumsramme, har en indbygget knivholder og praktisk skuffe til opbevaring – alt du behøver til en nær madlavning. Det er nemt at flytte og placere udekøkkenet hvor som helst i din have, på din udeplads eller terrasse.

- Fritstående teppanyaki-stegeplade
- Praktisk opbevaring
- Elegant og tidløst design


Læs mere

 Indu+ - Fritstående drinkvogn - Iceboy

Iceboy - en fritstående drinkvogn med udtrækkelig bordplade og indbygget isbeholder. Modulet er fritstående og på hjul, som gør det nemt at tage frem, og det kan placeres et vilkårligt sted i din have, på din udeplads eller terrasse. Elegant og tidløst design af massivt teaktræ og en matsort aluminiumsramme - sammen giver det kombinationen et levende indtryk, samtidigt med den er meget nemt at holde. Drinkvognen er nem at placere og desuden et flot møbel at have udendørs. Bordpladen kan trækkes ud og gør den perfekt til brug som sidebord, kogeø og drinkvogn. Med god arbejdsoverflade kan du både forberede og servere på stedet - Hold dine flasker afkølede i isbeholderen, disk op med en herlig buffet med snacks, eller hvorfor ikke en lækker skaldyrsbuffet?

- Fritstående og nem at placere efter behov og plads
- Flot og praktisk møbel når du har gæster på besøg
- Kombiner som sidebord, kogeø og drinkvogn


Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med rangetop 90 cm

Italienske Steel giver dig her en moderne og eksklusiv rangetop i særklasse. Rangetoppen har unikke og flotte detaljer såsom seks brændere i rustfrit stål, greb og håndtag i metal, en grilloverflade på 41,6 dm² og to store opbevaringsskabe. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Fantastisk til al slags madlavning!

- Moderne rangetop med mange smarte funktioner
- Eksklusive detaljer
- Design i rustfrit stål
- Fantastisk til al slags madlavning

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med køleskab 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og eksklusivt modul med køleskab, komplet i rustfrit stål. Køleskabet har en volumen på 92 liter og har indvendig belysning samt træhylder. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Temperatur: 2-10°C
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- 100% Rustfrit stål
- Eksklusiv design med matsorte detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 90 cm

Italienske Steel gir oss en moderne og robust oppbevaringsmodul med 3 utdragbare skuffer og en stor arbeidsflate i rustfritt stål. Skuffene er perfekte for oppbevaring av grillbestikk, salatbestikk, tallerkener og lignende. Modulen kommer i samme mål som øvrige Steel-moduler for de enkelt skal kunne bygges sammen til et fullstendig utekjøkken.

- 100% Rustfritt stål
- Eksklusiv design med matsorte detaljer

Les mer
 Steel - Modular system - Opbevaringsmodul 120 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne og robust opbevaringsmodul med 3 udtræksskuffer og en stor arbejdsoverflade i rustfrit stål. Skufferne er perfekte til opbevaring af grillbestik, salatbestik, tallerkener og lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken.

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med vask 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der et stort opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med vask 70 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der et stort opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- 100% Rustfrit stål
- Eksklusiv design med matsorte detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med vask 90 cm

Italienske Steel giver os her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskab i topklasse. Under vasken er der to store opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med vask 90 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der et stort opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- 100% Rustfrit stål
- Eksklusiv design med matsorte detaljer

Læs mere
 Steel - Modular system - Modul med vask 120 cm

Italienske Steel giver dig her et moderne modul med vask, vandhane og opbevaringsskuffer i topklasse. Under vasken er der to store opbevaringsrum, som kan anvendes til rengøringsartikler, skraldespand eller lignende. Modulet er holdt i de samme mål som de øvrige Steel-moduler, så det nemt kan indbygges i et fuldt udstyret udekøkken. Et must-have i dit udekøkken!

- Eksklusiv finish i rustfrit stål
- Eksklusive detaljer

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien