Øvrigt - Myoutdoorkitchen.dk

Her finder du det øvrige tilbehør til udekøkken, grill og moduler, som vi forhandler her på myoutdoorkitchen.dk.


Myoutdoorkitchen - Aftageligt sidebord med håndtag

Praktisk sidebord, der kan klappes op og ned, og som kan anvendes til en ekstra arbejdsflade ved grillen. Sidebordet kan nemt fastgøres på grillen og er aftageligt, har også et robust stålhåndtag, hvor du f.eks. kan hænge dit grillværktøj eller viskestykke. Sidebordet sælges stykvis og passer til Myoutdoorkitchens fritstående griller.

Les mer
 


Pizzaspade 32 cm (mahogni/aluminium)

Praktisk redskab som forenkler pizzabagningen på din grill eller i din pizzaovn. En god pizzaspade giver dig fantastiske resultater, når du laver pizzaer og brød, den er fleksibel at anvende og mindsker risikoen for bøjede kanter, eller at pizzaen glider af, når du løfter den over til servering. Pizzaspaden er svenskfremstillet af mahognifiner og er forsynet med en 50 mm bred kant af aluminium. Spaden har en glat overgang mellem aluminiumskanten og fineren, som gør den nem at skyde ind under pizzaen og videre ind i ovnen på dit pizzastål eller din pizzasten.

- Praktisk redskab
- Svenskproduceret
- Mahogni og aluminium
- Perfekt når du laver pizza og brød

Læs mere
 


Forklæde af læder – cognac/brun

Et flot forklæde får dig at ligne en prof, når du laver mad, samtidigt med at du beskytter dit tøj mod sprøjt og stænk. Forklædet er lavet i hånden i Holland og fremstillet af 100 % italiensk bøffellæder, har et stilrent og funktionelt design med en lækker cognacfarvet brun tone. Et fleksibelt læderforklæde med justerbare remme i nakken og taljen, som giver en behagelig og føjelig pasform. Har også en praktisk rem foran, hvor du kan hænge dit viskestykke, praktisk til tørring af hænder under madlavningen.

- Håndlavet
- 100 % italiensk bøffellæder
- Beskytter dit tøj
- Kan aftørres

Læs mere
 


Grydelapper 2-pack – læder (Cognac/brun)

Eksklusive grydelapper i en flot cognacfarvet brun tone. Slidstærke grydelapper i høj kvalitet i et håndlavet design, fremstillet af 100 % italiensk bøffellæder. Kan aftørres og er nemme at rengøre med en fugtig klud. Hver grydelap har desuden et øje til ophængning og bliver en både flot og praktisk detalje at have inden for række- og synsvidde i dit udekøkken. Grydelapperne sælges i 2-packs.

- Håndlavet
- 100 % italiensk bøffellæder
- Kan aftørres

Læs mere
 


Skærebræt - Eg (80 x 40 cm)

Skærebræt eg – gedigent skærebræt fremstillet af endetræ fra tysk eg, en praktisk ting at have i udekøkkenet med flot design og i høj kvalitet. Et eksklusivt og robust skærebræt af eg med målet 80 x 40 cm, praktisk at anvende når du har brug for at hakke og skære kød eller grøntsager både før og under tilberedningen i køkkenet. Brættet har mange praktiske anvendelsesområder og passer både som opbevaring, skærebræt eller serveringsbakke.

Læs mere
 Skærebræt, mahogni og valnød (50 x 30 cm)

Robust skærebræt i luksuriøst design af mahogni og valnød i høj kvalitet. Det glatte og stavlimede design gør det nemt at holde det rent, og det kan anvendes til mange ting i køkkenet. Et stort skærebræt af træ med målet 50 x 30 cm, som kan anvendes til mange kreative og elegante ting i udekøkkenet. Flot og dekorativt skærebræt, opbevaringsbakke eller serveringsbakke til både at hakke, tranchere og lægge kød og grøntsager på direkte til servering.

Læs mere
 Skeldervik - Pizzastål

Med et pizzastål kan du nyde en perfekt hjemmelavet pizza i løbet af blot nogle få minutter. Pizzastålet er nemt og fleksibelt at anvende, placeres på en rist direkte på din grill eller i din almindelige køkkenovn. Ved hjælp af pizzastålets gode varmefordeling, kan man skabe de forhold som man får i en brændefyret stenovn på 400 grader. Hurtig bagning som betyder, at du kan tilberede og bage alt fra pizza, brød, desserter og andet bagværk med fantastisk resultat i rigtig restaurantkvalitet!

- Pizzastål & stekeplade til grill
- Nemt og fleksibelt at anvende
- Bevarer varmen – bag flere pizzaer efter hinanden

Læs mere
 


Grillværktøj – 4 dele

Eksklusivt grillsæt med 4 dele. Praktiske grillværktøjer i rustfrit design med kraftige håndtag af træ. Dette værktøjssæt med 4 dele indeholder grilltang, gaffel, spade og stålbørste. Flot grilltilbehør kan man aldrig få for meget af, desuden en perfekt gave til grillmesteren!

Læs mere
 


Eksklusivt grillsæt - forklæde, grydelapper, grillværktøj (3-dele)

Luksusartikler til den udendørs madlavning med både flot og praktisk grilltilbehør. Med dette køkkensæt kommer du til at ligne en prof ved grillen. Eksklusivt køkkensæt til brug ved hele grilloplevelsen i dit udekøkken. Denne pakke indeholder et slidstærkt forklæde og matchende grydelapper fremstillet af 100 % italiensk bøffelskind. Desuden smarte og praktiske grillværktøjer, som grilltang, grillgaffel, grillspade og stålbørste. Flotte detaljer at have stående synlige og inden for rækkevidde ved grillen. Perfekt gave til grillmesteren!

Læs mere
 Myoutdoorkitchen – Wokpande 60 cm til teppanyaki

Lav mad over åben ild! Wokpande af støbejern med en diameter på 60 cm, kan anvendes direkte på grillen eller teppanyaki-modulet. Med en wokpande i udekøkkenet bliver det nemt at tilberede nye velsmagende retter. Wokpanden kan anvendes til alt fra klassiske gryderetter, en god paella, eller woksteg dine grøntsager samtidigt med, du steger kødet på grillen.

Læs mere
 


Skærebræt, valnød (50 x 30 cm)

Langt skærebræt af valnød – en flot, praktisk og dekorativ detalje at have i udekøkkenet. Eksklusivt skærebræt af førsteklasses amerikansk valnød med målet 50 x 30 cm, har en bred arbejdsflade og er praktisk til mange anvendelsesområder – perfekt til dig som elsker at lave og servere maden flot. Et luksuriøst og funktionelt bræt som kan anvendes til opbevaringsbakke, skærebræt, serveringsfad eller bare som noget dekorativt at have fremme på bordet.

Læs mere
 Ostebræt valnød (50 x 20 cm)

Ostebræt – valnød. Et massivt serveringsbræt af førsteklasses amerikansk valnød med et skønt stavlimet og livligt design. Gedigent skærebræt med målet 50 x 20 cm – perfekt til brød, ost og afskåret pålæg – du får straks et luksuriøs ostebræt til at sætte frem og servere direkte fra til dine gæster. Brættet kan anvendes til mange ting og passer både til servering, ostebræt, skærebræt eller også som en flot dekoration og detalje i dit udekøkken.

Læs mere
 Soundcast VG5 Bluetooth-højttaler

Soundcast VG5 er en kraftig højttaler med 360 graders spredning af lyden i en praktisk størrelse, som er let at tage med sig. Modellen er stænk- og stødsikker, som gør den perfekt til f.eks. poolområder, haven, sommerhuset eller skateparken.

Læs mere
 


Gasregulator til gasflasker

Gasregulator til gasflasker. Leveres sammen med 1 meter slange og 2 slangeklemmer. Regulatoren er EN-certificeret.

- Passer til gasgrill - EN-certificeret

Læs mere
 Ventilation til indbyggeligt udekøkken

Ventilation er et must i dit indbyggelige udendørskøkken. Der skal være mindst 2 ventilationsriste pr. indbygget udekøkken – dette er vigtigt, så der kommer et stort nok luftflow i dit køkken. Ventilationsristene kan placeres/mures på et valgfrit sted i dit udekøkken, men for at få det fulde udbytte bør de sidde på hver sin side af udekøkkenet, gerne så tæt på jorden som muligt.

- Et must til dit indbyggelige udekøkken
- Stål 304 SS

Læs mere
 Steel - Grilllåg til rangetop 70 cm

Italienske Steel giver os her et robust grilllåg, som passer til ragetop 70 cm. Grilllåget er i 100% rustfrit stål og kommer med et termometer på forsiden af låget. Meget robust med dobbelte vægge!

- Robust kvalitet
- 100% rustfrit stål

Læs mere
 Steel - Grilllåg til rangetop 90 cm

Italienske Steel giver os her et robust grilllåg, som passer til ragetop 90 cm. Grilllåget er i 100% rustfrit stål og kommer med et termometer på forsiden af låget. Meget robust med dobbelte vægge!

- Robust kvalitet
- 100% rustfrit stål

Læs mere
 Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken