Pizzaovn - Myoutdoorkitchen.dk

 

Nu kan du få en klassisk brændevarmet pizza på en moderne måde. Hos os finder du klassiske og moderne pizzaovne, som giver dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vælg blandt forskellige modeler – vi har også din pizzaovn.


Myoutdoorkitchen - Black Collection - Træfyret pizzaovn - San Diego

Moderne og fritstående brændefyret pizzaovn i et elegant og stilsikkert sort design. Pizzaovnen er fremstillet af rustfrit stål - 304 SS og har en meget høj kvalitet. San Diego kan gå op til 350°C på 10 minutter, og efter blot 30 minutter kan temperaturen nå hele 500°C. Når varmen er nået, hjælper konstruktionen med yderskallen til at holde varmen, indtil alle middagsgæsterne er ankommet. Inde i pizzaovnen er der et tykt lag ildfast tegl, hvor du tilbereder maden. Nederst finder du et rustfrit stativ, som er fremragende til opbevaring af træ. San Diego står på 4 hjul, hvilket gør den utroligt smidig og let at håndtere. En robust ovn, som garanteret laver de bedste pizzaer! Selvfølgelig kan du også lave andet mad og bagværk i den. En pizzaovn, som vil få middagsgæsterne til at måbe!

- Brændefyret pizzaovn
- Sort stilrent design
- Rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Gasfyret pizzaovn - Philadelphia

Moderne og fritstående gasfyret pizzaovn i rustfrit stål. En grill på 11 kg, som passer dig der vil have en mindre, transportabel pizzaovn, som nemt kan flyttes og placeres det ønskede sted. Grillen er gasfyret og kommer med en rustfri brænder på 3,8 kW. Pizzasten i ildfast tegl er inkluderet i prisen. Med Philadelphia laver du nabolagets bedste og mest luksuriøse pizza!

- Rustfrit design
- Maximumtemperatur 320°C
- 1 rustfri brænder - 3,8 kW

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples er en fritstående, træfyret pizzaovn i et stilrent design af rustfrit stål i høj kvalitet. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- 100 % rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul træfyret pizzaovn - Naples

Naples - virkeliggør drømmen om et fuldendt udekøkken! Fritstående og brændefyret pizzaovn i et luksuriøst og stilrent, sort design. Denne pizzaovn har en meget høj kvalitet og er udelukkende fremstillet af rustfrit stål 304. Pizzaovnen kommer op på 350 °C på 10 minutter, og efter kun 30 minutter kan temperaturen nå hele 500 °C. Når varmen er opnået, hjælper konstruktionen med to udvendige skaller med at holde varmen, til alle middagsgæster er ankommet. Med pizzaovnen skabes madglæde efter egne ønsker og smage. Eksperimentér dig frem til den perfekte pizza, tærte eller det perfekte brød, som får smagsløgene til at danse.

- Brændefyret pizzaovn
- Sort stilrent design
- Rustfrit stål 304
- Kan komme op på 500 °C
- (Bredde x højde x dybde) 78,6 x 188 x 58 cm

Læs mere
 Pizzaspade 32 cm (mahogni/aluminium)

Praktisk redskab som forenkler pizzabagningen på din grill eller i din pizzaovn. En god pizzaspade giver dig fantastiske resultater, når du laver pizzaer og brød, den er fleksibel at anvende og mindsker risikoen for bøjede kanter, eller at pizzaen glider af, når du løfter den over til servering. Pizzaspaden er svenskfremstillet af mahognifiner og er forsynet med en 50 mm bred kant af aluminium. Spaden har en glat overgang mellem aluminiumskanten og fineren, som gør den nem at skyde ind under pizzaen og videre ind i ovnen på dit pizzastål eller din pizzasten.

- Praktisk redskab
- Svenskproduceret
- Mahogni og aluminium
- Perfekt når du laver pizza og brød

Læs mere
 


Kundeservice

Mandag - Fredag:
09:00 - 17:00

Tegn dit udekøkken