Skabe udekøkken- Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Her finder du indbygningsskabe i forskellige designs – der er noget for enhver smag! Vi tilbyder skabe til gasbeholdere, skraldespande, bestik, tallerkener og andet. Et skab til indbygning er praktisk i udekøkkenet og giver samtidig helhedsindtrykket noget af et løft.


 

Myoutdoorkitchen - Built-in - Tredobbelt skuffe til indbygning

Skab en tæt opbevaring ved siden af din grill! Skuffemodul med tredobbelte skuffer til indbygning. Praktisk og stilren skuffe med rustfri finish og en pragtfuld ramme – for et udekøkken hvor hver eneste detalje er i centrum. Perfekt til dig som søger rummelig opbevaring samlet ét sted. Skuffens størrelse og dybde på 46 cm gør den glimrende at anvende som opbevaringsskuffe til f.eks. grillværktøj, skærebrætter, håndklæder, krydderier og alt andet, som du kan ønske dig i dit udekøkken.- Stilrent rustfrit design
- Tredobbelt skuffe
- Rustfrit stål - 304 SS
- Rummelig opbevaring samlet ét sted
- Praktisk at placere ved grillen

Läs mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Tredobbelt skuffe til indbygning

Skab opbevaring lige ved siden af din grill! Skuffemodul med tredobbelte skuffer til indbygning. Praktisk og stilren skuffe med rustfrit udseende. Perfekt til dig som ønsker rummelig opbevaring samlet ét sted. Skuffens størrelse og dybden på 58 cm gør den glimrende at anvende som opbevaringsskuffe til f.eks. grillværktøj, skærebrætter, håndklæder, krydderier eller lignende.

- Stilrent rustfrit design
- Tredobbelt skuffe
- Rustfrit stål - 304 SS
- Rummelig opbevaring samlet ét sted
- Praktisk at placere ved grillen

Læs mere
 Myoutdoorkitchen Built-in - Affaldsskab til indbygning

Et affaldsskab i udekøkkenet både letter og hjælper dig med at bevare en ren arbejdsplads, når du forbereder og laver mad udendørs. Affaldsskab til indbygning, med udtrækkelig skuffe i rustfri finish og fine detaljer, som opfylder en vigtig og holdbar funktion på udepladsen.

- Rustfri og eksklusiv finish
- God plads til opbevaring
- Rustfrit stål - 304 SS
- Holder udekøkkenet rent

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkeltskuffe

Rustfri, enkelt skuffe i stilrent design. Skuffen installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Skuffens dybde tilbyder udmærkede opbevaringsmuligheder i dit udekøkken og er desuden udformet med en indbygget rende, som bortleder eventuelt regnvand. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om vådt grillværktøj eller våde viskestykker. Denne skuffe indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skuffen med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien