Skabe - Myoutdoorkitchen.dk

Her finder du indbygningsskabe i forskellige designs – der er noget for enhver smag! Vi tilbyder skabe til gasbeholdere, skraldespande, bestik, tallerkener og andet. Et skab til indbygning er praktisk i udekøkkenet og giver samtidig helhedsindtrykket noget af et løft.


 

SunstoneMetal - Designer Series - Dobbelt skuffe (B: 45,7 x H: 33 x D: 58,4 cm)

Rustfri, dobbelt skuffe i stilrent design. Skuffen installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Det perfekte modul til personer, der ønsker rigeligt med opbevaringsplads i udekøkkenet. – Slip for at løbe rundt, og anvend skufferne som spisekammer eller til opbevaring af alt dit grillværktøj og tilbehør. Denne skuffe indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skuffen med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Udtræksskab (B: 45,7 x H: 58,4 x D: 58,4 cm)

Rustfrit udtrækkeligt skab i stilrent design. Let hele madlavningsprocessen i dit udekøkken med en organiseret og rar plads at arbejde ved. Skab til indbygning, med tilhørende plastbeholder som kan anvendes til affaldssortering. Bliver det mere praktisk end med en indbygget affaldsspand i dit udekøkken? Dette skab indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skabet med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Affaldsskab til indbygning (B: 50,8 x H: 68,4 D: 41 cm)

Affaldsskab til indbygning i rustfri finish. Affaldsringen inde i skabet kan afmonteres.

- Rustfri og eksklusiv finish
- God opbevaringskapacitet

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Trippel skuffe (B: 45,7 x H: 58,4 x D: 58,4 cm)

Tredobbelt skuffemodul i rustfrit og stilrent design. Skuffens størrelse er unik og har en dybde på 58 cm - så den kan anvendes som opbevaringsskuffe til grillværktøj, køkkenruller, BBQ-saucer eller lignende. Perfekt til indbygning ved siden af din grill. Denne skuffe indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skuffen med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkeltskuffe (B: 76,2 x H: 16,5 x D: 58,4 cm)

Rustfri, enkelt skuffe i stilrent design. Skuffen installeres vertikalt og tæt mod en væg med plads bag ved, som betyder, at hele køkkenet får et ensartet udseende. Skuffens dybde tilbyder udmærkede opbevaringsmuligheder i dit udekøkken og er desuden udformet med en indbygget rende, som bortleder eventuelt regnvand. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om vådt grillværktøj eller våde viskestykker. Denne skuffe indgår i Designer Series fra Sunstone Metal. Kombinér skuffen med andre produkter fra samme serie, og udbyg dit udekøkken efter dine behov og ønsker!

- Rustfri og stilren finish
- Nem montering
- Holder til al slags vejr

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide