Vandhaner - Myoutdoorkitchen.dk

Her finder du vandhaner til indbygning i dit udekøkken. Har du rindende vand i udekøkkenet, slipper du for hele tiden at skulle ind i huset efter vand. Vores vandhaner er forarbejdet af det bedste materiale - rustfrit stål 304 SS.


SunstoneMetal - Vandhane til indbygning & skærebræt (B: 52,7 x H: 30,4 x D: 53,3 cm)

Vandhane og skærebræt til indbygning. Unik vask i rustfri finish med et smart placeret skærebræt øverst. Gode detaljer, som vandhane med varmt og koldt vand, sæbepumpe og rist i bunden, som opfanger madrester. Der medfølger dæksel til placering som beskyttelse af din vask. Et indlysende element at placere i netop dit udekøkken! Denne vask indgår i Designer Series fra Sunstone Metal.

- Vandhane og sæbedispenser er belagt med zink
- Prop medfølger

Læs mere
 SunstoneMetal - CocktailPro (B: 35,5 x H: 27,9 x D: 63,5 cm)

Den perfekte alt i et-cocktailstation for dig, som søger udfordringer. Her er der alt fra skærebræt, vandhane (varmt og koldt vand), sæbedispenser og skraldespand til iskøler, som holder isen kold ved hjælp af de dobbelte vægge. Udover disse funktioner er der også mulighed for at tilkøbe en ølhane, som kan monteres ved siden af vandhanen. Alle dele kan afmonteres, hvilket gør det nemt at rengøre stationen. Et oplagt valg til dit udekøkken, når du vil brillere som bartender!

- Vandhane og sæbedispenser er belagt med zink
- Stål 304 SS

Læs mere
 Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide