Udekøkken fra Myoutdoorkitchen.dk

CYBER MONDAY >>>>>>>> Klik her <<<<<<<< CYBER MONDAY

Varemærker


Hos os på myoutdoorkitchen.dk finder du udekøkkener og tilbehør fra blandt andet Sunstone Metal Products.


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil og funktionalitet tilbyder Myoutdoorkitchen udekøkkener i topklasse! Som kunde har du mulighed for at skræddersy dit eget udekøkken med stilsikre produkter produceret udelukkende af 304 SS-stål. Valgmuligheder, som udekøkkener til indbygning eller fritstående, giver sortimentet den bredde, du som kunde fortjener ved planlægningen af din udeplads.


Skeldervik

Bag Skeldervik står ægte svensk håndværk, som på skønneste vis gennemsyres af skandinaviske linjer og høj kvalitet. Sammen med detaljerede komponenter og unikke elementer skabes en komplet og naturnær madlavningsoplevelse udendørs. Skelderviks udekøkken er fremstillet af holdbart og bestandigt materiale, hvor hver del samles med håndkraft, af slidstærkt højlegeret rustfrit stål af svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et gedigent og tidløst udekøkken, du kan nye de fire årstider – år efter år.

Læes mere om Skeldervik >


Steel

Italienske Steel har siden 1922 fremstillet unikke køkkenmoduler i rustfrit stål, som sælges over hele verden. Tre generationer har konstant arbejdet med markedsudvikling for at tilpasse sig til bedste ergonomi og ydelse. Virksomheden har udvidet sit sortiment i høj kvalitet med eksklusive udekøkkener af samme velrenommerede rustfri stål, som en gang var med til at grundlægge varemærket. I vores sortiment fra Steel finder du stilfulde og funktionelle produkter fra Italien – produceret med passion.


Bull

Amerikanske Bull leverer meget funktionelle produkter til dit eksklusive udekøkken. Med en livsvarig garanti og en kvalitet, som overstiger det meste, flytter Bull din grilning og madlavning til nye niveauer af perfektion!


Indu+

Belgiske Indu+ tilbyder mobile udekøkkenmoduler for maksimal frihedsfølelse, når det drejer sig om udendørs madlavning. Fleksible og fritstående moduler, nemme at placere og kombinere for en optimal madlavningsoplevelse i din have, på din udeplads eller terrasse.
Kundeservice

Ma-fr:
09:00 - 18:00

Tegn dit udekøkken

Udekøkken til Spanien