Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Varemærker


Hos os på myoutdoorkitchen.dk finder du udekøkkener og tilbehør fra blandt andet Sunstone Metal Products.


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil og funktionalitet tilbyder Myoutdoorkitchen udekøkkener i topklasse! Som kunde har du mulighed for at skræddersy dit eget udekøkken med stilsikre produkter produceret udelukkende af 304 SS-stål. Valgmuligheder, som udekøkkener til indbygning eller fritstående, giver sortimentet den bredde, du som kunde fortjener ved planlægningen af din udeplads.


Sunstone Metal Products

Amerikanske Sunstone Metal Products har med over 15 års erfaring i branchen blevet en af de førende indenfor innovation og produktdesign. Sunstone bruger altid den seneste teknik for at få sine produkter til at klare sig gennem kommende tider. I vores brede sortiment finder i alt fra opbevaringsskabe, køleskabe til indbygning og vinkøleskabe, gasol grille til helt færdige modulpakker - alt der skal gøres er at bygge et fremragende udekøkken. Vi tilbyder unikke og højkvalitative produkter til et rimeligt pris.


Steel

Italienske Steel har siden 1922 fremstillet unikke køkkenmoduler i rustfrit stål, som sælges over hele verden. Tre generationer har konstant arbejdet med markedsudvikling for at tilpasse sig til bedste ergonomi og ydelse. Virksomheden har udvidet sit sortiment i høj kvalitet med eksklusive udekøkkener af samme velrenommerede rustfri stål, som en gang var med til at grundlægge varemærket. I vores sortiment fra Steel finder du stilfulde og funktionelle produkter fra Italien – produceret med passion.


Bull

Amerikanske Bull leverer meget funktionelle produkter til dit eksklusive udekøkken. Med en livsvarig garanti og en kvalitet, som overstiger det meste, flytter Bull din grilning og madlavning til nye niveauer af perfektion!


Indu+

Belgiske Indu+ tilbyder mobile udekøkkenmoduler for maksimal frihedsfølelse, når det drejer sig om udendørs madlavning. Fleksible og fritstående moduler, nemme at placere og kombinere for en optimal madlavningsoplevelse i din have, på din udeplads eller terrasse.


Elementi

Gasborde fra Elementi – hvor nordisk stil og funktionalitet mødes. Elementi tilbyder os muligheden for at forlænge sæsonen og nyde stemningsfyldte aftener sammen med venner og familie! I vores sortiment fra Elementi finder du gasborde, som passer til forskellige typer af udendørsmiljøer og pladser. På altanen, i haven eller hvorfor ikke nede ved huset ved vandet? Vælg blandt en række forskellige ildsteder. Mindre runde borde, loungeborde og større rektangulære borde med plads til flere personer. Sammen med kunstnere og håndværkere har den norske virksomhed fremstillet den perfekte kombination af stil og funktion. Ildstederne fra Elementi skaber en herlig varm atmosfære på din udeplads!Kundeservice

Man-Fre 09:00-17:00

Købsguide